Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laurita Vilkaitė. „YVA“ mokinei nupirko titulą?

„Yvos“ merginos savo neseniai atidarytoje šokių mokykloje jau užaugino pirmąją tituluotą gražuolę.
Foto naujienai: Laurita Vilkaitė. „YVA“ mokinei nupirko titulą?
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

„Yvos“ merginos savo neseniai atidarytoje šokių mokykloje jau užaugino pirmąją tituluotą gražuolę. Praėjusią savaitę Klaipėdoje vykusiame konkurse „Mis paauglė“ atlikėjų paruošta keturiolikmetė Laurita Vilkaitė tapo pirmąja vicemis ir pelnė publikos simpatijas.

„Džiaugiamės, kad Lauritai pasisekė. Su „Yva“ merginomis ir Laurita įdėjome daug darbo. Mokėme ją įvairių paslapčių: scenos elgesio, grakštumo. Be to, visos Lauritą palaikėme per konkursą“, - pasakoja Natalija Zvonkė. Moteris prasitaria, kad nors šiam konkursui teko paaukoti daug laiko, tačiau iš mergaitės tėvų ji nenulupo daug pinigų - vos 400 litų. „Viskas kainuotų daugiau nei 1000 litų, jei imtumėme pinigus už viską. Tačiau šį kartą tiesiog džiaugiamės gražia idėja. Paskolinau Lauritai savo „Dolce & Gabbana“ suknelę, pati pagrimavau, „Yva“ šokėja Gintarė mokė šokio paslapčių... Ir mums pavyko! Tiesa, iš karto po konkurso pasklido kalbų, kad mes esą Lauritai nupirkome titulą. Tačiau tai netiesa“, - pokalbį baigia Natalija.

Laurita Vilkaitė žurnalui „Privatu!“ sakė, kad didžiuojasi, jog konkursui ją ruošė „Yvos“ merginos. „Man jos labai padėjo, palaikė mane per konkursą, papuošė ir davė naudingų patarimų. Esu be galo laiminga“, - džiaugiasi jaunoji gražuolė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius