Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lemon Joy“ koncertas Vilniuje – po pertraukos!

Paskutinį savo albumą „1210“ išleidę prieš beveik trejus metus ir pamažu kurdami dainas naujajam, grupės nariai pasidalins keliais dar negirdėtais kūriniais ir sugros daugelio jau seniai pamėgtas savo senesnes dainas.
Foto naujienai: „Lemon Joy“ koncertas Vilniuje – po pertraukos!
V. Abromaitytės nuotr. / zmones24.lt
Po ilgos pertraukos grupės „Lemon Joy“ gerbėjai šį šeštadienį, sausio 24 dieną, turi galimybę išvysti muzikantus, koncertuojančius „Champagne“ bare Vilniuje. Paskutinį savo albumą „1210“ išleidę prieš beveik trejus metus ir pamažu kurdami dainas naujajam, grupės nariai pasidalins keliais dar negirdėtais kūriniais ir sugros daugelio jau seniai pamėgtas savo senesnes dainas.
Lemonai surengs beveik pusantros valandos trukmės gyvos muzikos koncertą. Melodingi ir išskirtiniai jų pasirodymai visuomet sukuria jaukią ir savitą atmosferą, yra itin vertinami elektroninės muzikos gerbėjų. Kalbėdamas apie artėjantį pasirodymą, grupės lyderis Igoris Kofas intrigavo, kad „šiame koncerte skambesys bus šiek tiek pankiškesnis“.
„Lemon Joy“ vadinama bene rečiausiai dainas įrašinėjančia lietuviška grupe. Jie ypač retai rengia ir savo gyvo garso koncertus, todėl artėjantis pasirodymas - puiki galimybė išgirsti šią grupę! Bilietai į koncertą parduodami „Bilietai.lt“ prekybos taškuose.
Šią savaitę „Lemon Joy“ „Lietuvos ryto“ televizijos studijoje taip pat nufilmavo savo koncertą „Gyvai“, kuris bus parodytas vasario mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius