Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos tūkstantmečio vaikai

Lapkričio 7 d. laidoje „Lietuvos tūkstantmečio vaikai" - aštuntokų finalas. Žaidime dėl garbingo Lietuvos tūkstantmečio vaiko vardo ir galimybės vadintis sumaniausiu aštuntoku Lietuvoje susirungs vaikai iš skirtingų šalies miestų
Foto naujienai: Lietuvos tūkstantmečio vaikai
LRT nuotr. / zmones24.lt

Lapkričio 7 d. laidoje „Lietuvos tūkstantmečio vaikai" - aštuntokų finalas. Žaidime dėl garbingo Lietuvos tūkstantmečio vaiko vardo ir galimybės vadintis sumaniausiu aštuntoku Lietuvoje susirungs vaikai iš skirtingų šalies miestų: Ignalinos, Vilniaus, Ukmergės, Panevėžio, Tytuvėnų, Jonavos.

Laidos dalyviai - sumaniausi ir drąsiausi Lietuvos aštuntokai -  ne tik žino atsakymus į sudėtingiausius klausimus, bet ir sugeba žaibiškai reaguoti, nesutrikti sudėtingose situacijose.

Kiek bitų sudaro kilobaitą? Ar Baltijos jūros vanduo yra mažiau sūrus negu Atlanto vandenyno? Kokioje šalyje gaminami automobiliai ŠKODA? Atsakymus į šiuos klausimus vaikai Jums pateiks jau penktadienį prieš pat „Panoramą".

Ar pavyks Tytuvėnams įveikti Ukmergės Česlovo Kudabos mokyklą? O gal Siesikų vidurinės mokyklos aštuntokas pelnys garbingą „Tūkstantmečio vaiko" statulėlę? Pirmąjį lapkričio penktadienį 19 val. - smalsių ir protingų vaikų viktorina „Lietuvos tūkstantmečio vaikai".

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius