Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liv Tyler. Meilės gedintis elfas

Porcelianinė oda, tamsūs plaukai, ryškiai mėlynos akys. Pasakų elfą primenantis Liv Tyler (32) grožis – ypatingas, išskirtinis. Gebėjimas mylėti, atjausti ir suprasti – amžinosios vertybės.
Foto naujienai: Liv Tyler. Meilės gedintis elfas
AOP nuotrauka / zmones24.lt
Porcelianinė oda, tamsūs plaukai, ryškiai mėlynos akys. Pasakų elfą primenantis Liv Tyler (32) grožis – ypatingas, išskirtinis. Gebėjimas mylėti, atjausti ir suprasti – amžinosios vertybės, kurias išlepintos žvaigždės dažnai pamiršta, pavergia ne tik režisierių, reklamos kūrėjų, bet ir žmonių širdis.

Vardas, pavardė: Liv Rundgren Tyler.
Gimimo data, vieta: 1977 07 01, Niujorkas, JAV.
Šeima, kurioje gimė: ją pagimdė su daugybe roko muzikantų lytinių santykių turėjusi buvusi „Playboy“ ir kitų erotinių nuotraukų modelis Bebe Buell (57); iki 11 metų Liv galvojo, kad jos tėvas – motinos vyras Toddas Rungrenas; kai paaiškėjo, kad tikrasis Liv tėvas yra grupės „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris (61), mergaitė pasikeitė pavardę.
Meilės nuotykiai: 1995–1998 m. gyveno su aktoriumi Joaquinu Phoenixu (34).
Šeiminė padėtis: 2003–2008 m. ištekėjo už grupės „Spacehog“ muzikanto Roystono Langdono (37); šiuo metu išsiskyrusi; augina sūnų Milo (4).
Pasiekimai: aktorė, modelis; išgarsėjo nusifilmavusi tėvo grupės „Aerosmith“ vaizdo klipe „Crazy“, įsimintiniausi vaidmenys filmuose „Pavogtas grožis“ (1996), „Armagedonas“ (1998), „Oneginas“ (1999), „Žiedų valdovas: Žiedo brolija“ (2001); Liv reklamuoja „Givenchy“ kosmetikos ir parfumerijos produktus; yra organizacijos UNICEF geros valios ambasadorė.

Moteriškos silpnybės
Liv Tyler dievina lakstyti po parduotuves – tai vienas iš jos pomėgių. Aktorei patinka parduotuvėse prisipirkti gausybę drabužių ir... bandyti jiems rasti vietos savo sausakimšoje drabužių spintoje. Dažnai ji staiposi prieš milžinišką veidrodį, susimąsčiusi aplink pirštą vynioja plaukų sruogą ir mąsto: „Ką dabar užsivilkti?“ Šis „veidrodžio seansas“ beveik visuomet baigiasi taip pat: moteris išsirenka laisvai krintančią suknelę arba marškinėlius ir džinsus, batelius lygiu padu. Paprastai. Nors, gal ir ne visai... Jei Liv dėvi džinsus, jie būtinai bus pažemintu liemeniu, kad gerai matytųsi jos mažytė bamba, jei marškinėlius – tai su trimis viršuje arba apačioje atsegtomis sagomis. Laimei, Dievas jai nepagailėjo krūtinės. Nors ir ne Pamela Anderson (42), bet ir ne Kate Moss (35).

Lūpos be silikono!
Tyler be galo įkyrėjo žmonės, manantys, kad jos lūpos pripumpuotos silikono! Jos natūralios! Pasižiūrėkite į aktorės tėvo Steveno Tylerio nuotrauką ir viskas bus aišku. Liv – labai panaši į tėvą. Veidas, kūnas, plaukų spalva, charakteris, prigimtis, įpročiai, užsispyrimas… Atrodo, iš motinos ji nepaveldėjo visiškai nieko. Vaikai, brendimo metu matantys tėvus, besimėgaujančius narkotikais ir alkoholiu, arba tęsia „šeimos tradicijas“, arba tampa abstinentais. Žavioji Tyler priklauso antrajai grupei. Dar paauglystėje Liv sau prisiekė niekuomet nežengsianti šiuo pavojingu keliu. Ligi šiol ji net neragauja alkoholio. O kokainas, žolė? Uostė? Rūkė? Taip, ir tikrai daug. Kai Liv sulaukė 25 metų, ji visa tai metė, nes būdama 15-os sau prisiekė tai padarysianti. Tokios Tyler valios stiprybės lieka tik pavydėti.

Dietas keičia į sportą
Kur ją galima pamatyti laisvalaikiu? Treniruoklių salėje! „Dievinu, kai sportuodama juntu jėgų antplūdį. Tai žiauriai malonu!“ – prisipažįsta Liv. Deja, sportas moteriai ne visuomet padeda, nes jos kūnas linkęs tukti. Prieš kino juostą „Žiedų valdovas“ aktorei teko numesti dešimt kilogramų. Liv su kartėliu prisimena, kaip vaikystėje motina ją maitindavo tik daržovių sriubomis ir leisdavo valgyti tik žalumynus. Ligi šiol Liv Tyler yra viena iš tų žvaigždžių, kuri nekenčia dietų. Kūno formoms dailinti ji renkasi treniruoklių salę, bokso treniruotes ir važinėjimąsi dviračiu.

Meilė iš gailesčio
Gailestis, gerumas ir mokėjimas atjausti. Ko ši moteris turi daugiausia? Gal visko daug? Kai 1997 m. filmavimo aikštelėje ji susipažino su kino juostos „Gladiatorius“ aktoriumi Joaquinu Phoenixu (34), iš pradžių ji jam buvo tarsi mamytė, kuri tik glosto galvelę ir ramina. Nuo vaikystės Joaquiną kamavo įvairios baimės (klaustrofobija ir pan.), o po brolio netekties (jis ant aktoriaus rankų mirė nuo narkotikų perdozavimo – aut. past.) buvo visiškai palūžęs. Liv pavyko jį ištraukti iš skausmo duobės, o Joaquinas visa širdimi pamilo savo gelbėtoją. Phoenixas pasiūlė Tyler gyventi drauge. Ji ilgai dvejojo. Vidinis balsas moteriai tarsi kuždėjo: „Jis nėra tas vyras, apie kokį svajojau. Taip, jis nuostabus ir labai mane myli. Ir aš jį myliu... Bet tai ne TA meilė...“ Tyler neturėjo tokio tėvo, kuris ją pasisodintų ant kelių ir ji jaustųsi saugi. Liv ir Steveno santykiai niekuomet nebuvo panašūs į tėvo ir dukters. Jie buvo tiesiog geri draugai. Liv motina Bebe Buell irgi neturėjo laiko dukrai – moteriai labiau rūpėjo vyrai ir vakarėliai. Todėl Tyler troško šalia savęs matyti stiprų ir savimi pasitikintį vyrą.

Dvilypiai jausmai
Tą dieną, kai Liv persikraustė pas Joaquiną, vakare ji susipažino su JUO. Tyler iš karto suprato, kad jos gyvenimas skilo pusiau. Juk ji pažadėjo džiaugsmais ir vargais dalytis su Joaquinu! Juk negalima tiesiog pulti į roko muzikanto Roystono Langdono glėbį!.. Tačiau tos akys ir švelnus lyg aksomas balsas... Mergina pajuto, kad tai tikrai JIS.
Meilės kančių ir guolio dalijimosi siaubas su maloniu ir įprastu, tačiau nelabai artimu vyru tęsėsi kelerius metus. Per tą laiką Liv atsitiktinai vakarėliuose sutikdavo Roystoną, kartais netgi su juo pabendraudavo. Tačiau ji niekuomet neišsidavė, kad muzikantas užkariavo jos širdį, o Langdonas nė nebandė prie jos priartėti, nes žinojo, kad Liv, nors ir neištekėjusi, bet nėra laisva.
Pirmasis neiškentė Joaquinas, kai jis pamatė, KAIP Liv bendrauja su Langdonu. Namuose jis privertė mylimą moterį iškloti visą tiesą. Tą vakarą Liv Joaquinui prisipažino, kad jau seniai myli Lagdoną. Deja, be atsako...

Meilė
Tyler paliko Phoenixą, pradėjo susitikinėti su Roystonu, vėliau paskelbė, kad jiedu susižadėjo, o po kelerių metų tyliai susituokė. 2004 m. laiminga pora susilaukė sūnaus Milo, bet 2008-aisiais jiedu išsiskyrė. Buvę sutuoktiniai pabrėžė, kad lieka draugais ir kartu augins atžalą. Liv neatskleidžia priežasties, kodėl jiedu išsiskyrė, tačiau žaviajai moteriai nesiseka nuslėpti savo širdgėlos ir nusivylimo. „Be meilės ir prieraišumo kasdienis egzistavimas prilygsta pragaro kančioms. Tai tas pats, kaip klaidžioti gatvėmis ir nesuvokti, kur ir dėl ko tu eini. Nesu iš tų, kurios iš karto gali užmegzti naujus santykius. Negaliu, neišlaikiusi pauzės, peršokti į kito guolį... Aš noriu ir privalau gedėti savo pasibaigusios meilės. Šįryt, bučiuodama sūnų, staiga suvokiau, kad manęs jau seniai niekas nebučiavo į lūpas“, – liūdesio neslepia Liv.
Nors Tyler kol kas gedi, ji stengiasi kabintis į gyvenimą. Neseniai Liv ir vėl pradėjo reklamuoti „Givenchy“ kosmetikos produktus. Aktorė svajoja ne tik vaidinti kine, bet ir išbandyti jėgas muzikos srityje.

Įdomūs faktai:
• Ūgis – 178 centimetrai.
• Avi 41 dydžio avalynę.
• Yra disleksikė (turi problemų dėl skaitymo).
• Veganė.
• Nemėgsta tatuiruočių ir auskarų.
• Niekada nestudijavo aktorinio meno.
• Tėvo gyslomis teka rusų, italų ir indų kraujas; motina – prancūzė.
• Liv gimė tą pačią dieną, kaip ir Pamela Anderson.
• Vardas Liv, išvertus į norvegų, švedų ir danų kalbas, reiškia „gyvenimas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius