-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Madonna ir Alexas Rodriguezas: naujo romano pradžia?

Ilgai tik gandais laikyti pranešimai neva Modonną (50) ir beisbolo žvaigždę Alexą Rodriguezą (33) sieja daugiau nei draugiški santykiai, pamažu virsta tiesa.
Foto naujienai: Madonna ir Alexas Rodriguezas: naujo romano pradžia?
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Ilgai tik gandais laikyti pranešimai neva Modonną (50) ir beisbolo žvaigždę Alexą Rodriguezą (33) sieja daugiau nei draugiški santykiai, pamažu virsta tiesa. Akivaizdu, kad nei Madonna, nei Alexas nesnaudžia. Prabėgus vos kelioms dienoms nuo popkaralienės skyrybų proceso pradžios, beisbolininkas mylimajai padovanojo įspūdingą 22 karatų auksinę apyrankę, kurios viduje išgraviruotas žydiškas žodis bashert (išvertus į lietuvių kalbą - „lemta būti“). „Tai abipusis susižavėjimas ir aistra, bet viskas vyksta pernelyg sparčiai“, - teigia vienas poros draugas.


Nors dainininkė neigia gandus, kad ji ir Alexas yra slapti meilužiai, vis dažniau pasigirsta kalbų apie bendrą beisbolo žaidėjo ir atlikėjos ateitį. Niujorko beisbolo komandoje  „Yankees“ žaidžiantis Alexas netgi planuoja įsigyti apartamentus Manhatane, kad galėtų būti arčiau Madonnos. Be to, vienas Niujorko žurnalistas pastebėjo Alexą apžiūrinėjantį 80 mln. JAV dolerių vertės apartamentus, kurie yra vos du kvartalai nuo Madonnos namų. O popmuzikos karalienė žvalgosi po Majamį. Šiame mieste Alexas būna tada, kai nežaidžia beisbolo.


Vis labiau artėdama prie Alexo, Madonna tolsta nuo beveik aštuonerius metus buvusio sutuoktinio Guy Ritchie (40). Pasak ne vieno britų spaudos šaltinio, jų skyrybų procesas kuo toliau, tuo labiau bjaurėja. Pavyzdžiui, teigiama, kad Madonna auginti savo vaikus Lourdes (12), Rocco (8) ir Davidą (3) paliko aptarnaujančiam personalui, o Guy kaltinamas palikęs vaikus ir laiką leidęs bare su merginomis, kai žmona buvo išvykusi. Kita vertus, ar galima teisti vyrą, kuriam žmona sudarė mylėjimosi grafiką?!

Maža to, sutuoktiniai nesutaria, kaip pasidalyti 525 mln. JAV doleriais įvertintą jų turtą bei kam turėtų atitekti trijų vaikų globa. Madonna vyrui netgi pasiūlė 7,5 mln. JAV dolerių už tai, kad šis atsisakytų vaikų globos. Tačiau britų režisierius nesutiko, mat vis dar jaučiasi įsižeidęs ir apkvailintas, kai jų sūnus Rocco buvo nufotografuotas vilkintis Niujorko beisbolo komandos „Yankees“ marškinėlius.

Nežinia, kaip baigsis Madonnos ir Guy arši kova, bet akivaizdu, kad labiausiai „nuskils“ Alexui, su kuriuo muzikos žvaigždė jau planuoja kartu sutikti šv. Kalėdas. „Kai pasibaigs Madonnos koncertinis turas, jie viešai pasirodys ir nebeslėps savo jausmų, - pasakoja vienas poros bičiulis. - Jie tikrai nebešvaistys laiko veltui.“

Alex buvusioji vis dar šalia?

Nors Alexas su žmona Cynthia oficialiai išsiskyrė, vis dar atsiranda abejojančių, ar iš tiesų viskas baigta. „Tai būtent tas atvejis, kai šie du žmonės negali būti kartu, bet ir negali būti atskirai“, - teigia buvusios šeimos draugas, kuris įsitikinęs, kad ir po skyrybų, buvę sutuoktiniai palaiko artimus santykius. Netgi jų santuokai priėjus skyrybų slenkstį, Chyntia pastojo prabėgus vos keliems mėnesiams po skandalo (tada Alexas slapta susitikinėjo striptizo šokėja Joselyn Noel Morse).

Taigi, kaip buvusių sutuoktinių santykiai klostysis po skyrybų ir Alexo romano su Madonna, parodys tik laikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius