Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Kalnietis ir Mingailė Butkevičiūtė: nesiruošėme nieko stebinti

Dievo ir žmonių akivaizdoje prisiekęs mylėti amžinai, po mėnesio 23-iąjį gimtadienį švęsiantis Kauno „Žalgirio“ krepšininkas susiejo savo gyvenimą su Vytauto Didžiojo universiteto magistrante.
Foto naujienai: Mantas Kalnietis ir Mingailė Butkevičiūtė: nesiruošėme nieko stebinti
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Praėjusį penktadienį varpams skelbiant vidurdienį, Kauno Vytauto Didžiojo bažnyčioje žiedus sumainė krepšininkas Mantas Kalnietis (22) ir jo išrinktoji Mingailė Butkevičiūtė (23).

Dievo ir žmonių akivaizdoje prisiekęs mylėti amžinai, po mėnesio 23-iąjį gimtadienį švęsiantis Kauno „Žalgirio“ krepšininkas susiejo savo gyvenimą su Vytauto Didžiojo universiteto magistrante. Kai kunigas jaunojo paklausė, ar tikrai yra pasiryžęs imti į žmonas Mingailę, šis užtikrintai linktelėjo galva. Taip pat į kunigo klausimą atsakė ir Mingailė. Iškilmių liudininkais tapo gausus artimųjų, draugų ir kolegų būrys – kukliai papuošta nedidukė Vytauto Didžiojo bažnyčia buvo pilnutėlė. Jaudinančią akimirką jaunieji laikėsi puikiai: apdovanojo vienas kitą meiliais žvilgsniais ir švytinčiomis šypsenomis.
Po ceremonijos bažnyčioje pora su gausia palyda nužingsniavo į miesto rotušę, kur dar kartą susirinkusiųjų akivaizdoje ištarė vienas kitam „taip“ ir savo apsisprendimą patvirtino parašais. Ten jauniesiems buvo perskaitytas šiuo metu atostogaujančio Kauno mero Andriaus Kupčinsko sveikinimas. Mingailė pasirinko vyro pavardę ir tapo Kalniete.
Prie rotušės durų lūkuriuojantys svečiai jaunųjų porą pasitiko garsiais šūksniais ir plojimais. Mantas su Mingaile į sveikinimus atsakė plačiomis šypsenomis ir aistringu bučiniu. Paskui visi patraukė į netoliese esantį Ryšių istorijos muziejaus kiemelį. Už uždarų vartų skambėjo susirinkusiųjų sveikinimai, jauniesiems buvo teikiamos dovanos.
Jaunavedžių susirinko pasveikinti Manto Kalniečio komandos draugai Jonas Mačiulis, Paulius Jankūnas, Tadas Klimavičius, Darius Šilinskis ir Žygimantas Janavičius, Kauno „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas, artimas draugas Vytenis Jasikevičius ir jo brolis Atėnų „Panathinaikos“ žaidėjas Šarūnas Jasikevičius.
Manto ir Mingailės vestuvių iškilmės nebuvo prabangios, bet išsiskyrė paprastumu ir nuoširdumu. Jaunieji ir jų palyda į Rotušės aikštę atvyko šešiais specialiai lenktynėms pritaikytais sportiniais automobiliais „Mitsubishi Lancer Evoliution“. Mingailė vilkėjo nėriniais puošta elegantiško silueto suknele su šleifu, galvą puošė ilgas nuometas. „Nesiruošėme nieko stebinti. Norėjome šventės sau. Vestuvių organizavimu rūpinosi Mingailė, o aš tuo metu dalyvavau rinktinės stovyklose Druskininkuose, vėliau – Palangoje. Tik kartą buvau grįžęs kostiumo pasimatuoti“, – prisipažino krepšininkas.
Po oficialiosios dalies jaunavedžiai su palyda patraukė linksmintis. Vestuvių pokylis, kuriame dalyvavo apie aštuoniasdešimt svečių, vyko Trakų rajone įsikūrusiame verslo ir laisvalaikio centre „Margis“. „Šokom, trypėm iki paryčių, bet per daug atsipalaiduoti negalėjome, nes šeštadienio rytą su komandos draugais jau turėjome būti treniruotėje Palangoje. Net dovanų su Mingaile nespėjome išvynioti“, – pasakojo Mantas.
Krepšininkas džiaugėsi gražia tuoktuvių ceremonija ir linksmu pokyliu, bet apgailestavo, kad neturi kada medaus kopinėti: „Dabar intensyviai ruošiamės Europos čempionatui Lenkijoje. Iškart po jo prasidės LKL sezonas, taigi medaus mėnesį greičiausiai teks atidėti iki kitos vasaros.“
Mantas ir Mingailė susipažino prieš trejus metus. „Artimai draugavau su Mingailės broliu ir pusbroliu, taip susipažinau su ja, – prisiminė Mantas. – Iš pradžių užeidavau į svečius pas jos brolį, paskui vis dažniau užsukdavau pas Mingailę. Po pusės metų pradėjome rimčiau draugauti. Iki vestuvių bendravome daugiau nei dvejus metus – užtektinai laiko vienam kitą pažinti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius