Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Adžgauskas išgarsėjo per vieną naktį

Nespėjo Marius grįžti iš Kopenhagos, kurioje gyvena ir dirba, kaip Lietuvoje jis tapo žvaigžde.
Foto naujienai: Marius Adžgauskas išgarsėjo per vieną naktį
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Marius Adžgauskas.

Gimimo data, vieta: 1982 06 01, Vilnius.

Šeiminė padėtis: susižadėjęs su širdies draugu Aleksandru (25).

Pasiekimai: studijuoja Teisės universitete bei Kopenhagos verslo mokykloje; 1995 m. pradėjo dirbti kompanijos „Coca-Cola Bottlers Lietuva“ rinkodaros skyriuje, nuo 2000 m. dirbo „Danbalt International“ (pradėjo nuo pardavėjo, pakilo pareigose iki direktoriaus Rygoje); šiuo metu dirba projektų vadovu privačioje klinikoje Kopenhagoje ir vitrinų dizaineriu bei modeliu.


Nespėjo Marius grįžti iš Kopenhagos, kurioje gyvena ir dirba, kaip Lietuvoje jis tapo žvaigžde. „Išgarsėjau per vieną naktį“, - nesikuklina vaikinas, kuris, kalbama, į lovą pasiguldė patį Ruslaną Kirilkiną!


Aš nemiegu su bet kuo


Žaibo greičiu Lietuvą apskriejo žinia: dainininkas Ruslanas Kirilkinas - neištikimas savo vyrui suomiui Jarmo (26). Ruslanui teko aiškintis, teisintis ir netgi pripažinti, kad visa ši istorija jam kainavo nemažai nervų. Vienintelis šioje istorijoje rankas trynė Marius Adžgauskas, kuris neslepia, kad į Lietuvą grįžo pradėti solinę karjerą, todėl ši skandalinga istorija jam labai išėjo į naudą.


Anksčiau su Ruslanu Kirilkinu Marius nebuvo pažįstamas. Išgirdęs apie dainininko sėkmę televizijos projekte, Marius grįžo į Lietuvą su pasiūlymu Ruslanui surengti koncertą Kopenhagoje. „Jis sutiko, aptarėme detales, o vakarą nusprendėme pratęsti naktiniame klube. Abu buvome išgėrę, todėl nei bučinių, nei glamonių netrūko. Neslėpsiu, kad iniciatyvą parodžiau aš, tačiau Ruslanas man neliko abejingas. Didžiausias absurdas yra Ruslano žodžiai, kad tą vakarą su mumis buvo jo vyras. Tokiu atveju vargu ar aistringa naktis būtų turėjusi tęsinį Ruslano namuose“, - neslepia Marius.


Dabar Marius pripažįsta, kad iš tiesų Ruslanas - ne jo skonio ir apie intymių santykių tęsinį kalbos nė nebuvo. „Tai buvo vienkartinis paišdykavimas. Abu nesitikėjome, kad viskas išlįs į viešumą. Be reikalo Ruslanas man melavo, kad jis laisvas vyras, neva jo ir Jarmo santuoka prieš pusmetį buvo nutraukta. Tuomet gal ir nebūčiau prie jo lindęs, - pasakoja Marius ir pripažįsta, kad jam taip pat teko atgailauti. - Turiu mylimą žmogų, jau ruošiamės vestuvėms. Aišku, jis sužinojo apie tai, kad nuėjau „į kairę“. Tai buvo mano klaida.“


Padavė į teismą Skaivą


Mariaus sužadėtinis Aleksandras gyvena Maskvoje, dirba logistikos departamento vadovu. „Su juo susipažinome Kopenhagoje, netikėtai atsidūrę vienoje kompanijoje. Meilės iš pirmo žvilgsnio nebuvo. Visų pirma, mes nesame gėjai - aš septynerius metus turėjau merginą, jis irgi. Tiesiog taip nutiko, kad įsimylėjau ne lytį. Esame pažįstami jau pusę metų, per tą laiką matėmės šešis kartus, o per Naujuosius Metus vienas kitam pasipiršome. Abu stovėjome pagrindinėje Kijevo aikštėje, gėrėme prabangų konjaką, lauke - 25 laipsniai šalčio - štai tuomet ir pajutome, kad jau nebesiskirsime. Abu labai norime vaikų, todėl vieną dieną tikrai turėsime normalią šeimą. Tai yra pats protingiausias mano kada nors gyvenime sutiktas vyras, negaliu jo paleisti“, - atvirai sako Marius ir prasitaria, kad, viešėdamas Lietuvoje, jis jau nupirko du balto aukso briliantais puoštus vestuvinius žiedus.


Kovo mėnesį Marius su Aleksandru įregistruos santuoką, o prie altoriaus žengs po dvejų metų. Tai, pasak Mariaus, bus įspūdinga vestuvių ceremonija Pietų Afrikos Respublikoje, Keiptaune.


Prieš savaitę Marius turėjo išskristi į Maskvą, pas mylimąjį, tačiau Lietuvoje užtruko, nes pradėjo teismų maratoną dėl garbės ir orumo įžeidimo. „Pirma, į teismą padaviau vieną pramoginę laidą, nes jos žurnalistė pasakė, kad aš esu skolingas prabangiam sostinės salonui. Tai yra netiesa. Už tokį šmeižtą reikalauju 100 000 litų. Taip pat nemalonumų turės ir žurnalistė Skaiva už tai, kad kišasi, kur nereikia, ir juodina mane prieš visą Lietuvą. Be to, kokią teisę ji turi bučiuoti Kirilkiną? Aš jo vyro vietoje taip ją už plaukų papurtyčiau, kad maža nepasirodytų...“ - piktinasi vaikinas.


Gyveno su žinomu verslininku


Marius puikiai žino, ką apie jį šneka aplinkiniai: kad jis turi psichikos sutrikimų, kad mėgsta iš prabangių salonų paimti daiktų ir dingti kaip į vandenį. „Galiu pasakyti: taip, gulėjau psichiatrinėje, tačiau tikrai ne dėl kažkokių rimtų problemų, o dėl to, kad buvau hiperaktyvus jaunuolis. Neslėpsiu - nebuvau šventas. Esu prisidirbęs, ir ne kartą. Bet tuomet man buvo tik devyniolika. Pasiimdavau brangių daiktų iš parduotuvių ir nesumokėdavau. Pasikeičiau į gerąją pusę. Jau esu už viską atsiskaitęs ir noriu atsiprašyti už praeities nuodėmes.“


Marius turi ambicijų tapti žinomu dainininku. „Pasakysiu tiesiai šviesiai - atrodau kur kas geriau už daugelį Lietuvos šou verslo atstovų. Mūsų žvaigždės į sceną lipa su tais pačiais džinsais, su kuriais į Trakus važiuoja kibinų valgyti, o aš labai rūpinuosi savo įvaizdžiu. Mano spintoje - „Burberry“, „Dolce&Gabbana“ ir „Gucci“, o batų turiu apie šimtą porų“, - sako Marius.


Pokalbio pabaigoje vaikinas atskleidė vieną pikantišką savo gyvenimo atkarpą, kuri Lietuvoje gali sulaukti nemažo atgarsio. „Esu gyvenęs su labai žinomu, labai charizmatišku ir be galo stilingu Lietuvos verslininku, kuris darbus keičia kaip kojines. Negaliu išduoti jo pavardės - kils skandalas“, - šelmiškai šypsosi Marius.


Ruslanas Kirilkinas (25): nuo skandalų nepabėgsiu


Ruslanas sako, kad iš pastarąją savaitę nuskambėjusios istorijos pasijuokė ir jis, ir jo šeima. „M. A., tik taip galiu įvardinti tą asmenį, linkiu sėkmės. Jis surado pigų būdą išpopuliarėti, - sako Ruslanas ir pripažįsta, kad nuo skandalų jam pabėgti nepavyksta. - Jau būdamas aštuoniolikos įsivėliau į pirmąją skandalingą istoriją (kalba apie paviešintą erotinę fotosesiją - aut. past.), vėliau netyčia prasitariau, kad dėl populiarumo permiegočiau ir su moterimis. Galiausiai scenoje pasibučiavau su Skaiva. Gyvenu tik vieną kartą, todėl elgsiuos taip, kaip noriu, ir man nusispjauti, kaip mano elgesį interpretuoja kiti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius