Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Šmitas: mano moterys buvo ypatingos

Marius apie savo asmeninį gyvenimą retai atvirai ir daug pasakoja. Iš spaudos puslapių vargu ar suprasime, su kokia moterimi jis bendrauja.
Foto naujienai: Marius Šmitas:  mano moterys buvo ypatingos
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 2 Radijas Moteris

Vardas, pavardė: Marius Šmitas.

Gimimo data, vieta: 1971, Kaunas. 37 m.

Šeima: mama dirba darželyje, vienturtis.

Meilės nuotykiai: savo meiles Marius labai slepia; šiuo metu turi širdies draugę.

Šeiminė padėtis: nevedęs.

Karjera: radijo laidų ir renginių vedėjas, dalyvavo televizijos šokių projekte „Lietuvos šokių dešimtukas".


Marius apie savo asmeninį gyvenimą retai atvirai ir daug pasakoja. Iš spaudos puslapių vargu ar suprasime, su kokia moterimi jis bendrauja. Tačiau šį kartą žurnalui „Privatu!" Marius yra atviresnis nei įprastai.


Mariaus žmona bus slavė?


Marius neslepia, kad gyvenime turėjo daug merginų, tačiau apie rimtas moteris kalba vyras nenoriai. „Aš nesuprantu tų vyrų, kurie apie savo gyvenimo moteris visiems atvirai pasakoja. Visas buvusias moteris gerbiu ir dėl to jaučiuosi atsakingas už tylą. Kiekviena moteris yra įstrigusi mano gyvenime, su visomis pasimokiau, tačiau, jei nė vienos dabar nėra šalia, vadinasi, taip turėjo būti. Tačiau visos jos buvo tikrai ypatingos." Marius prasitaria, kad jį labiausiai žavi slavės moterys. Be abejonės, to negalima taikyti visoms merginoms. Daug keliaujantis po pasaulį vyras tokią nuomonę susidarė dėl jų visumos. „Slavės yra šiltesnės, nuoširdesnės bei paprastesnės. Būtent tai mane ir žavi. Slavės paprasčiau bendrauja. Esu turėjęs merginą slaviško kraujo, kuri buvo išskirtinė tiek išore, tiek vidumi. Lietuvėms trūksta paprastumo, visos apsimeta poniomis ir princesėmis. Sunku užkalbinti gražią panelę. Kažkada draugams sakiau, kad mano žmona bus slavė", - tikina Marius.


Šeima yra žaidimas


Jam 37 metai, o jis - vis dar nevedęs, žavus ir visuomet besišypsantis. Marius užsimena, kad jau nekartą girdėjo mamos klausimų apie merginas bei vyrus! „Mamai labiausiai rūpi, kodėl esu nevedęs. Pasklidus kalboms, kad esu gėjus, ji labai atsargiai manęs paklausė, ar man patinka vyrai. Ne, manęs netraukia vyrai. Kartą mama norėjo man pripiršti vieną merginą, tačiau nepavyko", - nusijuokia Marius. Jis negali tiksliai pasakyti, kada bus vestuvės, kokios jos bus, nes nežino, kaip gyvenimas dar gali pasisukti. „Kokios merginos man reikia, kad vesčiau? Tokios kaip aš! Gyvybingos, lakstančios, laisvos. Santykiuose labiausiai vertinu laisvę, jei tau reikia to žmogaus, su kuriuo esi, stengsiesi santykius išsaugoti, tačiau riboti kito žmogaus laisvę yra nesąmonė. Jausmuose nėra taisyklių. Šeima yra žaidimas, kuriame visi pasiskirsto sau vaidmenis. Be abejo, noriu sukurti šeimą, tačiau, kada tai bus, nežinau."


Draugę jis turi


Dabartinę draugę Marius slepia, niekam nerodo, o išvydęs fotografus, bandančius juos įamžinti kartu, vyras pasitraukia į šoną. „Kodėl taip elgiuosi? Man taip patinka, esu neapibrėžtas žmogus. Šiandien ėjome kartu gatve, bučiavomės, juk jos neslepiu. Tačiau mūsų nuotraukų nėra. Kodėl? Tai žaidimas. Išvydęs fotoobjektyvą, aš tiesiog pasitraukiu. Man nereikia dėmesio, reklamos -  juo labiau", - tikina vyras. Beje, mobilaus telefono skambutis per interviu byloja, kad Mariaus ir jo slaptos mylimosios santykiai labai šilti ir... perspektyvūs! Marius prasitaria, kad praėjo tas laikas, kai norėjosi visur lėkti ir dalyvauti, bet kokia kaina būti pastebėtam. Dabar ne taip dažnai jį galime išvysti vakarėliuose ir renginiuose. Visas jo laisvalaikis - sportas, „kaitavimas" ir... nauja mergina. Gal Marius jau susitupėjo?


Rolandas Vitkauskas-Pripsas: net nežinau, kaip jis gyvena!


Puikus Mariaus bičiulis ekstravagantiškas fotomenininkas Pripsas (45) neslepia, kad jau nebepamena, kada paskutinį kartą matė savo bičiulį. „Su Mariumi esame pažįstami nuo mokyklos laikų. Dirbame skirtingose sferose, aš daug keliauju, tad nėra laiko pasimatyti. Tiesą sakant, net nežinau, ką Marius dabar veikia. Paskutinį kartą jį mačiau dalyvaujant „Lietuvos šokių dešimtuke". Tada jis tikrai įspūdingai pasirodė, man labai patiko. Reikės būtinai pasidomėti, ką jis veikia. Štai ir pretekstas paskambinti!" - nudžiunga Pripsas. Dabar viešintis Lietuvoje fotomenininkas neslepia, kad net susigėdo, kai paklausėme, ką jo geras bičiulis veikia. Taigi dabar vyrams bus puiki proga susitikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius