Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Melas Gibsonas ir Bruce’as Willisas. Vidutinio amžiaus krizės ištikti?

Panašaus amžiaus, abu garsūs, turtingi daugiavaikiai tėvai, ilgą laiką buvę šeimos vyro idealais Melas ir Bruce'as šiemet nusprendė tolimesnį gyvenimą susieti su daug jaunesnėmis moterimis.
Foto naujienai: Melas Gibsonas  ir Bruce’as Willisas. Vidutinio amžiaus krizės ištikti?
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Panašaus amžiaus, abu garsūs, turtingi daugiavaikiai tėvai, ilgą laiką buvę šeimos vyro idealais Melas ir Bruce'as šiemet nusprendė tolimesnį gyvenimą susieti su daug jaunesnėmis moterimis. Nejaugi tuo pačiu metu juos abu ištiko vidutinio amžiaus krizė?


Alkoholis


Bruce'as Willisas (54) (toliau - B. W.): Karjeros pradžioje Bruce'as, kai jam nesisekė gauti trokštamų vaidmenų, įprato nuoskaudas malšinti alkoholiu bare, kuriame vakarais dirbo padavėju. Vėliau Willisas taip įniko į alkoholį, kad jam prisigerti reikėdavo pusantro butelio degtinės. Su Demi Moore (46) Bruce'as suartėjo dėl to, jog abu neatsispyrė taurelei. Vėliau jie kartu nusprendė nebegerti ir duoto žodžio laikėsi. Tačiau po skyrybų su Demi Willisas vėl griebėsi senų įpročių. Kalbama, kad šiandien laimingai vedęs jauną gražuolę Holivudo aktorius nebepiktnaudžiauja alkoholiu.


Melas Gibsonas (53) (toliau - M. G.): Jau 25 metų šis aktorius buvo vadinamas alkoholiku. „Pas mus, Australijoje, jei nesugebi iš karto išlenkti kelių bokalų alaus, negali vadintis vyru", - sakė Melas. Tačiau Gibsonui niekuomet neužteko poros bokalų. Jis negalėdavo įsijausti į vaidmenį, jei ryte vienu ypu neištuštindavo šešių butelių stipraus „Miller" alaus. Per visą filmavimo dieną aktorius reguliariai prie lūpų glausdavo konjako pripildytą gertuvę, o po darbo traukdavo tiesiai į barą išgerti mėgstamo kokteilio (dvigubą viskio su alumi), kurį Melas vadino „skysta neapykanta".


Išskirtiniai požymiai


B. W.: Bruce'as žiūrovams įsiminė dėl ypatingos šypsenos ir plikės. „Jo plikė - viena iš gražiausių pasaulyje. Tai tobulas kaukolės pavyzdys, - teigia filmo „Dvylika beždžionių" režisierius Terry Giliamas (68). - Williso stiprybė slypi jo ramybėje. Visi žino, kad tai tik tyla prieš mūšį, per kurį Bruce'as aukštyn kojomis apvers visatą."


M. G.: Melo darbo sutartyje įrašytas toks punktas: „Jei reikės filmuotis be kelnių, mano honoraras bus didesnis." Prodiuserių tai negąsdina. „Jūs teigiate, kad Gibsono kaina - 6 mln. JAV dolerių? Pasakysiu, kad jo subinė kainuoja 20 mln. JAV dolerių! Visi trokšta matyti jo sėdmenis, visos moterys laukia tos akimirkos, kai mintyse galės sušukti: „Pasisuk!" - Gibsono žavesio paslaptį atskleidžia filmo „Mirtinas ginklas" prodiuseris.


Moterys


B. W.: Dėl šeimos Bruce'as daug ką paaukojo, tačiau jis nė neketino atsisakyti mylėjimosi su kitomis moterimis. Holivudo žvaigždė troško daug partnerių. Labiau nei lytinio akto Willisui reikėjo flirto, gundymo proceso. Aktorius nesusilaikydavo, jei į jo akiratį papuldavo nauja graži moteris. Bruce'as dievino žmoną Demi, bet mintys, kad reikėtų liautis mylėtis su kitomis moteris, nė nesisuko jo galvoje. Kai Demi Moore filmavimo aikštelėje, tiksliau - sutuoktinio vagonėlyje, Bruce'ą užtiko išdykaujantį su į ją labai panašia jauna gražuole, moteris ryžosi skirtis. Po skyrybų su Demi Willisas atvirai vieną po kito mezgė trumpalaikius romanus. Iki santuokos su Emma Heming gražios plikės savininkas susitikinėjo su Janice Dickinson, Rachel Hunter ir Karen McDougal.


M. G.: Studijuodamas aktorinį meistriškumą, Melas draugavo su mergina, vardu Deborah. Ji teigia, kad Gibsonas buvo labai nuoširdus ir geras, tačiau jis niekuomet nebuvo džentelmenas. Per visą jų draugystę Melas nė sykio merginai nedovanojo gėlių, nė karto nesumokėjo už vakarienę. Po pusantrų draugystės metų Deborah atsargiai užsiminė apie vestuves, o Melas tiesiai šviesiai jai paaiškino: „Aš negaliu tavęs vesti, nes tu nesi skaisti. Aš vesiu tik skaistuolę!" Po tokių žodžių mergina norėjo nusižudyti, nes būtent jis ją gundė! Deborah prisimena, kad prieš mylėjimąsi Melas visuomet užgesindavo šviesą, po meilės akto visada pusvalandžiui eidavo į dušą ir ten ilgai prausdavosi.

Nors gerbėjos nuolat persekiojo žydraakį aktorių, jis tuo nesinaudojo ir jas visuomet mandagiai atstumdavo. Vėliau apie Melą Gibsoną išleistoje knygoje buvo atskleista nemažai kruopščiai nuo visuomenės slepiamų aktoriaus gyvenimo faktų, joje taip pat išspausdintos nuotraukos, kuriose Holivudo garsenybė santykiauja su avalynės pardavėja, iš JAV provincijos atvykusiomis paauglėmis ir pan. Melas neslepia, kad šios knygos autorių jis norėtų užmušti.


Pirmosios žmonos


B. W.: Demi Moore ir Bruce'as Willisas buvo viena iš ryškiausių Holivudo porų. Jiedu susipažino girti, po kelių valandų artimiausiame viešbutyje pasimylėjo. Seksas pirmąjį pažinties vakarą jiems buvo įprastas dalykas. Vėliau Demi ir Bruce'as susituokė, susilaukė trijų dukterų: Rumer Willis (21), Scout LaRue Willis (18) ir Tallulah Belle Willis (15). „Vaikai - mūsų bendro gyvenimo cementas", - ne kartą tvirtino abi garsenybės. Deja, dėl nesibaigiančių vyro išdavysčių mylinti ir mylima Demi nusprendė skirtis. Po skyrybų abu aktoriai labai rūpinasi dukterimis bei palaiko itin gražius tarpusavio santykius.


M. G.: Melui pavyko rasti į žmonas tinkančią skaistuolę. Tai buvo jo kaimynė, kuri dirbo odontologe neturtingų žmonių rajone. 1980 m. Gibsonas vedė Robyn Moore. Jie susilaukė septynių vaikų: dukters Hannah (29), dvynių Edwardo ir Christiano (27), sūnų Williamo (24), Louiso (21), Milo (19) ir Thomo (10). Atrodė, kad Robyn kantrybė, moteriška išmintis, atlaidumas ir supratimas neturi ribų. Vakarų žiniasklaida jau seniai šią moterį vadino „pačia kantriausia Holivudo žmona". Pastaraisiais metais Melas atvirai rezgė romanus su jaunutėmis moterimis, gėrė ir kėlė skandalus. Nors, pasak artimųjų, ši pora jau trejus metus nebegyveno kartu, tačiau kai Gibsonas sužinojo, kad Robyn padavė prašymą skirtis, aktoriui ši naujiena buvo lyg perkūnas iš giedro dangaus. Kadangi sutuoktiniai nebuvo sudarę vedybų sutarties, manoma, jog po skyrybų Gibsonų šeimos sukauptas beveik 1 mlrd. JAV dolerių turtas bus padalytas pusiau.


Išėjo pas jaunesnes


B. W.: Naujoji aktoriaus Bruce'o Williso mylimoji Emma Heming (31) -  be galo panaši į buvusią Holivudo žvaigždės žmoną Demi Moore. Atrodo, Willisas bus iš tų vyrų, kurie dievina vieną moterų tipą, todėl ir šį kartą išsirinko juodaplaukę. Tiesa, kur kas jaunesnę už pirmąją žmoną. Heming ne tik aktorė, bet ir modelis. Ji dirbo kompanijoje „Victoria's Secret". Pora šių metų pavasarį susituokė. Daug kas tikisi, jog Emma Heming yra paskutinė moteris Bruce'o Williso mylimųjų sąraše.


M. G.: Šiais metais Melas ne kartą tvirtino, kad jo 39 metų rusė draugė Oksana Grigorjeva laukiasi kūdikio. Aktorius su muzikante Oksana susipažino filmuojant kino juostą „Tamsos pakraštys". Teigiama, kad Bostone ši gražuolė rusaitė beveik apsigyveno asmeniniame Gibsono vagonėlyje. Nenuostabu, jog netrukus ši moteris pagimdys aktoriaus kūdikį. O gal Grigorjeva yra profesionali garsių vyrų medžiotoja? Kartą ji jau buvo ištekėjusi už aktoriaus Timothy Daltono (63) ir dabar augina jo sūnų Alexanderį (12). Pasak Oksanos, iš pradžių ją su Melu siejo tik darbo santykiai, o tik vėliau tarp jų įsiplieskė jausmai: „Nieko specialiai nedariau, kad sutikčiau Melą. Gyvenime pasitaiko visko. Maniau, kad jis laimingai vedęs, bet vėliau paaiškėjo, jog taip nėra. Tik tada mes suartėjome." Paklausta apie vedybas, Oksana nusišypso: „Vedybos? Nežinau... Jei taip nutiks, aš jums pranešiu. Mes esame labai laimingi. Melas - nuostabus vyras." 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius