Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Merūnas Vitulskis ir Radžis Aleksandravičius: dviese – už Atlanto

Populiarūs dainininkai Radžis Aleksandravičius (22) ir Merūnas Vitulskis (25) mielai atveria širdis žurnalistams ir nuoširdžiai pasakoja apie savo gyvenimą.
Foto naujienai: Merūnas Vitulskis ir Radžis Aleksandravičius: dviese – už Atlanto
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt

Populiarūs dainininkai Radžis Aleksandravičius (22) ir Merūnas Vitulskis (25) mielai atveria širdis žurnalistams ir nuoširdžiai pasakoja apie savo gyvenimą. Tačiau vaikinams pasisekė nuslėpti kelionę į Jungtines Valstijas ir Kanadą. Tik žurnalui „Privatu!" pavyko sužinoti apie paslaptingąją išvyką. Pasirodo, prieš kelias savaites vaikinai sulaukė kvietimo koncertuoti Kanados ir Amerikos lietuviams. „Kelionė buvo laaaaaabai gera. Tie malonūs žmonės mums nupirko bilietus, rūpinosi kelionės subtilybėmis. Fantastiškai praleidome laiką", - džiaugėsi Merūnas.

Tačiau Radžiui, perskridus Atlantą, iškilo šiokių tokių problemų. Prieš kelionę vaikinai pokštavo, esą R. Aleksandrovičius dėl tamsaus gymio panašus į teroristą. Lietuvaičiai prisijuokavo! Atskridę į Ameriką, vaikinai turėjo kirsti valstybės sieną: Merūnas ją perėjo be problemų, o Radžį sustabdė vietos pareigūnai. „Jie išsivedė jį į kambariuką. Supratau, kad bus bėdos. Blogiausia, kad Radžis nelabai supranta nei angliškai, nei rusiškai! Tačiau jam kažkaip pavyko susikalbėti ir po pusvalandžio buvo paleistas", - nemalonią situaciją prisiminė Merūnas. Tačiau tai buvo tik vienas nesklandumas per šaunią kelionę. „Įspūdžiai - tik patys geriausi", - bendrakelioniui pritarė Radžis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius