Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Michaelas Jacksonas (1958–2009)

Pagrindinis dėl popkaraliaus mirties kaltinamas įtariamasis pagaliau davė parodymus. Michaelo asmeninis gydytojas Conradas Murray (56) prisipažino, kad paciento mirties dieną, birželio 25-ąją, iš tikrųjų suleido „Propofol" preparatą.
Foto naujienai: Michaelas Jacksonas (1958–2009)
AOP nuotrauka / zmones24.lt

Žudikas prisipažino?


Pagrindinis dėl popkaraliaus mirties kaltinamas įtariamasis pagaliau davė parodymus. Michaelo asmeninis gydytojas Conradas Murray (56) prisipažino, kad paciento mirties dieną, birželio 25-ąją, iš tikrųjų suleido „Propofol" preparatą. Popkaraliaus mirties aplinkybes tiriantys pareigūnai mano, kad būtent šie stiprūs skausmą malšinantys vaistai ir buvo pagrindinė priežastis, dėl kurios nustojo plakti dainininko širdis. Murray neneigia, kad ir anksčiau skirdavo šių vaistų Michaelui, mat jis be jų neva negalėdavo užmigti. Vis dėlto dauguma medikų teigia, kad „Propofol" vaistai niekada nevartojami kaip migdomieji. Šis faktas leidžia suabejoti Murray profesionalumu, nes „Propofol" preparatas dažniausiai skiriamas tada, kai pacientui būtina sukelti stiprią narkozę prieš sudėtingą operaciją. Primename, kad Conradas Murray įtariamas dėl netyčinio popkaraliaus nužudymo ir įkalčių slėpimo.

Neseniai paaiškėjo, kad Jacksono gerbėjai savo dievaičio kandidatūrą siūlo Nobelio premijai gauti - už atlikėjo labdaringą veiklą ir indėlį į žmonijos gerovę. Internete jau išplatintos dvi peticijos, po kuriomis pasirašė daugiau nei 15 000 žmonių.

Omeras Bhatti (25), kurį daug kas laikė ketvirtuoju Michaelo Jacksono sūnumi, pareiškė, kad nėra šio dainininko vaikas. Jie su Michaelu tiesiog buvo geri draugai.


Paaiškėjo vaikų likimas


Pagaliau nuspręsta, kad dainininko vaikus - sūnus Michaelą (12) ir Prince'ą Michaelą Jacksoną II (7) ir dukrą Paris (11) - globos Michaelo mama Katherine (79). Močiutei pavyko susitarti su buvusia dainininko žmona Deborah Rowe (50), kuri taip pat kovojo dėl teisės globoti vaikus. Pasak pasirašyto dokumento, Deborah galės lankyti savo pagimdytus Michaelą ir Paris. Ne paslaptis, kad trečiąjį vaiką pagimdė nežinoma surogatinė motina. Teigiama, jog Deborah atsisakytų savo teisių į vaikus, jei Katherine jai sumokėtų 4 mln. JAV dolerių (apie 9,8 mln. litų). Kalbama, kad toks susitarimas tarp Deborah ir Jacksono šeimos tikrai buvo sudarytas, tačiau niekur nešnekama apie tai, ar Rowe buvo sumokėta minėta pinigų suma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius