-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

N. Malūnavičiūtė, K. Smoriginas ir O. Ditkovskis. Meilės trikampis

Nuoširdžiai įsimylėjusios dainą, trys žavios iškilios Lietuvos asmenybės dieną ruošiasi surengti dar vieną nepakartojamą jaukų vasaros vakarą - kažkuo panašų į buvusius savo koncertus, bet subtiliai kitokį.
Foto naujienai: N. Malūnavičiūtė, K. Smoriginas ir O. Ditkovskis. Meilės trikampis
Foto naujienai: N. Malūnavičiūtė, K. Smoriginas ir O. Ditkovskis. Meilės trikampis / zmones24.lt
Gražūs ir publikos pamėgti dalykai kartais sugrįžta į vietas, kur jų skambėjimas buvo ypatingai šiltai sutiktas. Todėl Neda Malūnavičiūtė, Kostas Smoriginas ir Olegas Ditkovskis rugpjūčio 6 d. 20 val. žengs į Vilniaus mokytojų namų kiemelio sceną, ketindami vėl užburti savo dainomis bardų meno gerbėjus.

Geometrinė figūra trikampis simbolizuoja tris lygiavertes sudedamąsias, tris įdomias asmenybes, kurios ir pavieniui kuria nuostabius stebuklus, tuo tarpu meilė - tiek pagrindinė kūrybos tema, tiek ir visus "trikampio" narius suvienijantis jausmas - meilė muzikai, buvimui su klausytojais, prasmingiems tekstams, šiltai muzikavimo atmosferai.

"Man tai yra gyvenimo būdas, iš vidaus kylantis dalykas, nereikalaujantis pastangų," - apie bardų muzikos meną kalbėdavo O. Ditkovskis. K. Smoriginas ne kartą buvo prisipažinęs: "Turiu automobilį, butą... Bet mano gitara man brangesnė", o Neda kategoriškai teigia: "Neįsivaizduoju savęs kitoje erdvėje. Tai, kad turiu muziką, kad esu reikalinga žmonėms, kad galiu dainuoti, kad turiu sveikatos tai daryti <...> - visa tai ir leidžia man jaustis vienai iš laimingiausių."

Nuoširdžiai įsimylėjusios dainą, trys žavios iškilios Lietuvos asmenybės dieną ruošiasi surengti dar vieną nepakartojamą jaukų vasaros vakarą - kažkuo panašų į buvusius savo koncertus, bet subtiliai kitokį, nes kiekviena nuoširdžiai atliekama daina kiekvieną kartą skamba šiek tiek kitaip, kaip ji gali skambėti tiktai čia ir dabar. Klausytojai atpažins dainas, atpažins daug sykių girdėtus balsus bei kiekvieno artisto išskirtinę muzikavimo manierą, bet tai bus vienintelė tokia akimirka visoje begalybėje, nes trapus muzikos stebuklas negali būti atkartotas...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius