-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Olialia pupytės“: nauji metai - naujas įvaizdis

Neseniai startavusioje nuotaikingoje sportinėje laidoje "Pildyk Gladiatorių taurė" merginų grupei „Olialia pupytės“ teko ne tik koncertuoti, bet ir kovoti varžybose.
Foto naujienai: „Olialia pupytės“: nauji metai - naujas įvaizdis
Sauliaus Venckaus nuotr. / zmones24.lt

Neseniai startavusioje nuotaikingoje sportinėje laidoje "Pildyk Gladiatorių taurė" merginų grupei „Olialia pupytės“ teko ne tik koncertuoti, bet ir kovoti varžybose.


„Filmavime laukė siurprizas - atvažiavome tik padainuoti, o teko ir pasirungti“, - pasakojo grupės narė Oksana Pikul. Kaip nusprendė kitos grupės narės Skaistė Steikūnaitė ir Marina Daščenka, į kovą su atlikėja Milana stojo „Olialia pupytė“ Oksana.


„Buvo smagu pagalvėmis susirungti su Milana, nes esame kurso draugės, dažnai matomės universitete. Prieš kovą įspėjau Milaną: „Na, palauk, atsigriebsi per paskaitas“, - juokdamasi prisiminė O.Pikul. Deja, „grasinimai“ nepadėjo. Rungtį laimėjo Oksanos varžovė.


„Pildyk Gladiatorių taurė“ kovose tarpusavy susirungė ir kitos muzikos atlikėjos: Sonia, Vika, grupė „Blogos mergaitės“. Sportinio žaidimo filmavime „Olialia pupytės“ žiūrovams pristatė ir savo
naująjį sceninį įvaizdį, kurį merginoms padėjo kurti kostiumų dizainerė Genutė Žalienė. „Pavadinome jį jojikių stiliumi. Nauji metai - naujas įvaizdis“, - paaiškino O.Pikul.


Vasario mėnesį „Olialia pupytės“ gerbėjams pristatys savo debiutinį albumą. Koks jis? „Kaip visada seksualus, - šypsodomasi sakė Oksana. - Albumo viršeliui buvo pasirinktas labai seksualus įvaizdis, bet mes šiek tiek jį prigesinome. Juk kas per daug, tas nesveika“.


Tikėtina, kad albume skambės ne tik lietuviškos, bet ir merginų jau įrašytos itališkos dainos. Albumo akcentu Oksana laiko „Olialia pupyčių“ remiksą. „Visos albumo dainos - mums brangios, juk tiek koncertuota su jomis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius