-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paskutiniai „Žvaigždžių duetuose“– J. Paulauskienė ir Merūnas

Miuziklų ir dainų iš kino filmų vakare elegantiškoji „Žvaigždžių duetų“ pora – Jolanta Paulauskienė ir Merūnas - liko paskutiniai.
Foto naujienai: Paskutiniai „Žvaigždžių duetuose“– J. Paulauskienė ir Merūnas
LNK nuotr. / zmones24.lt
Miuziklų ir dainų iš kino filmų vakare elegantiškoji „Žvaigždžių duetų“ pora – Jolanta Paulauskienė ir Merūnas - liko paskutiniai. Jiedu dainavo Bridžitos Džouns pamėgtą dainą iš filmo „Bridžitos Džouns dienoraštis“ „Vienui vieni“.
Nors pagal komisijos vertinimus Jolanta ir Merūnas su Šorena ir Stano bei Skaiva ir Ruslanu dalijosi 8-10 vietas, žiūrovai politiko žmoną ir tenorą bloškė į paskutiniąją vietą. Jei porai nepasiseks šį šeštadienį, ji turės palikti „Žvaigždžių duetus“.
Šį kartą žiūrovų ir komisijos nuomonė sutapo – pirmąją vietą ir vieni, ir kiti skyrė verslininkui Mundžiui ir Rūtai Ščiogolevaitei, sudainavusiems legendinę grupės „Queen“ lyderio F. Mercury ir operos solistės M. Caballe dainą „Barselona“ .
Nuolatiniai „Žvaigždžių duetų“ lyderiai – „Abipus sienos“ vedėjas ir žurnalistas Giedrius Leškevičius bei Mia – liko antrojoje vietoje.
Trečiojoje – Daura Zenkevičiūtė ir Vaidas Baumila.
Komisijos pirmininko Vytauto Juozapavičiaus projekte palikta naujokų pora – „Interpolo“ pareigūnė Giedrė Tamulionienė ir E. Sipavičius – užėmė aukštą ketvirtąją vietą.
Šį šeštadienį „Žvaigždžių duetų“ poros varžysis dainuodami vieni kitų dainas, o abiejų koncertų rezultatai bus sumuojami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius