Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulius Skučas: maniau, kad viską jau esu išbandęs...

„Lietuvos ryto" televizijos viešųjų ryšių ir rinkodaros vadovas Paulius Skučas (24) ragavęs reporterio, laidų vedėjo, net operatoriaus duonos, todėl manė, kad šioje žiniasklaidos srityje išbandė viską.
Foto naujienai: Paulius Skučas: maniau, kad viską jau esu išbandęs...
Foto naujienai: Paulius Skučas: maniau, kad viską jau esu išbandęs... / zmones24.lt

„Lietuvos ryto" televizijos viešųjų ryšių ir rinkodaros vadovas Paulius Skučas (24) ragavęs reporterio, laidų vedėjo, net operatoriaus duonos, todėl manė, kad šioje žiniasklaidos srityje išbandė viską. Tačiau neseniai suprato, kad televizijoje dar yra „nepatikrintų" dirvonų: kai sinoptikas Naglis Šulija išėjo į kitą kanalą, Pauliui teko tapti „orų berniuku". „Kartą orus pranešė Jogaila Morkūnas, paskui kelissyk - Violeta Repčenkaitė-Blėdienė. Pabandžiau aš ir... pasilikau", - pasakoja ir priduria, kad „orų berniuko" darbas - ne itin sudėtingas, bet įdomus. Paulius jau žino, kur link mostelėti ranka, kai kalba apie orus pajūryje, rytinėje šalies dalyje ar pietuose. Pradžioje lengva nebuvo: ekrane rodomo žemėlapio nematyti, tad delną tenka vedžioti prie baltos sienos. „Iš pradžių gal ne visai pataikydavau, bet parepetavau ir įpratau", - šypsosi Paulius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius