Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Poravimosi metas

Šiltas oras - pakilęs noras. Taip greičiausiai būtų galima trumpai pasakyti apie neseniai vykusiuose vakarėliuose užderėjusias simpatiškas poreles.
Foto naujienai: Poravimosi metas
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt

Šiltas oras - pakilęs noras. Taip greičiausiai būtų galima trumpai pasakyti apie neseniai vykusiuose vakarėliuose užderėjusias simpatiškas poreles. Vaikinų grupės „N.E.O.“ narys Tadas Lukoševičius (22) į renginį sostinės „Cozy“ klube atėjo su simpatiška panele. „Kartu mes dar neilgai, tačiau galiu sakyti, kad ji - mano mergina. Jos vardas - Gintarė, jai aštuoniolika metų“, - neslapukauja dainininkas.

Šokėjas Andrius Butkus (27), trumpam grįžęs iš Honkongo į Lietuvą, taip pat nesnaudžia. Jis žurnalo „Privatu!“ fotografo buvo užfiksuotas meiliai besiglaustantis su grupės „Yva“ nare Gintare Valaityte (24), kurios širdis, mūsų duomenimis, šiuo metu laisva.

„Mūsų santykiai labai šilti. Tačiau aš su visomis „Yva“ narėmis puikiai sutariu. Be to, iš kur jūs ištraukėte, kad Gintarė neturi vaikino? Tikrai turi!“ - atšauna šokėjas ir į platesnes diskusijas nesileidžia.

Manekenė Rima Triškutė (20) - daili mergina, traukianti ne vieno vyro akį. Viename renginyje aplink ją ratus suko Lietuvoje pagarsėjęs mergišius fotomenininkas Rolandas Vilkaitis-Pripsas. „Susipažinome prieš mėnesį. Jis man dažnai skambinėja, kviečia į pasimatymą ir siūlo prieš jį apsinuoginti - tapti jo rengiamos parodos veidu“, - sako mergina ir priduria, kad ji jau turi širdies draugą, o kiti vyrai jos nedomina.

Svajonių jaunikis Vaidas Baumila (21) sako, kad jo širdis laisva. „Po koncertų ar per vakarėlius prie manęs dažnai prieina gerbėjos, apkabina, pabučiuoja, tad gali atrodyti, kad aš turiu daug merginų“, - juokiasi dainininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius