Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radžis Aleksandrovičius (22) ir Donatas Katkus (66). Karo kirvis dar neužkastas!

Realybės šou išgarsėjęs ir tautos numylėtiniu tapęs Radžis Aleksandrovičius įsiuto, kai prieš porą savaičių žurnale „Privatu!" perskaitė profesoriaus Donato Katkaus komentarą.
Foto naujienai: Radžis Aleksandrovičius (22) ir Donatas Katkus (66). Karo kirvis dar neužkastas!
G. Skaraitienės ir M. Žičiaus nuotr. / zmones24.lt

Realybės šou išgarsėjęs ir tautos numylėtiniu tapęs Radžis Aleksandrovičius įsiuto, kai prieš porą savaičių žurnale „Privatu!" perskaitė profesoriaus Donato Katkaus komentarą. Pasirodo, po antrojo „Žvaigždžių duetų" sezono, kuriame dalyvavo dainininkas Radžis ir jo partnerė Livija Gradauskienė (36), aistros tarp profesoriaus ir Radžio vis dar verda.


Citatos pritrenkė Radžį


Citata iš D. Katkaus interviu „Privatu!":

„Esu profesionalas. Mano darbas yra šaltai įvertinti tai, ką girdžiu", - teigia ponas Katkus. Šv. Kristoforo orkestro vadovas sako suprantantis jaunus žmones, kurie nori kuo geriau pasirodyti ir turi ambicijų, tačiau viskas, pasak jo, privalo turėti ribas. Profesoriaus nuomone, visiems gerai žinomas Radžis Aleksandrovičius, prieš dvejus metus „Žvaigždžių duetuose" rodydamas nepasitenkinimą komisijos darbu, tas ribas peržengė. „Radžis mane pamato ir jam darosi bloga. Tokių nedakepusių yra ir daugiau... Kai ateina žmonės iš gatvės, o iš jų padaro mitologijas... Tai - absurdas!"

(„Privatu!" Nr. 22, 2009 m. gegužės 25 d.)

Šiuos žodžius perskaitęs Radžis iš pradžių apstulbo, o paskui tiesiog įsiuto.


Aš toliau dainuosiu!


Radžis panoro atsikirsti profesoriui ir išsakyti savo nuomonę. R. Aleksandrovičius nepūtė miglos į akis. „Pasakysiu gyvenimiškai. D. Katkus teigia, kad aš atėjau iš gatvės. Man atrodo, kiek yra žmonių, tiek yra ir gatvių. Aš atėjau iš vienos, jis - iš kitos. Likimas mus suvedė trečioje gatvėje. Tai ką dabar daryti? - karščiuojasi Radžis. - Aš nesuprantu, kodėl D. Katkus nuolat žemina mano gerbėjus, vadina juos seneliais ir bobutėmis. Palaukite! O koks jo paties amžius?! Kodėl jis menkina mano gerbėjus? Koks skirtumas, ar bobutė, ar senelis... Mane įžeidė jo žodžiai."

„Mūsų konfliktas tęsiasi jau labai ilgai ir viskas tik dėl to, kad aš D. Katkui kliūvu. Tačiau profesorius turi suprasti, jog aš ir toliau dainuosiu, ir tol būsiu scenoje, kol jam bei kitiems mano kritikams atsibos", - tikina atlikėjas.


Emocijų protrūkis


Paklausus Radžio, kodėl maestro Katkus išsako tik neigiamą nuomonę apie jį, dainininkas tik dar labiau susinervina. „Esmė ta, kad šis žmogus per savo gyvenimą prikaupė įvairiausių emocijų. Jis, atėjęs į „Žvaigždžių duetus", sutiko daug naujų jaunų žmonių. Visi jie, kaip sakė D. Katkus, iš gatvės. Noriu dar vieną dalyką pasakyti. Man labai gaila profesoriaus ir Vytauto Juozapaičio (45) motinų. Aš manau, kad joms buvo labai sunku auginti tokius žymius žmones", - sako Radžis.


Tegul nepradeda karo su čigonu!


Buvo etapas, kai renginiuose susitikę Radžis ir D. Katkus pasisveikindavo vienas su kitu, net persimesdavo keliais žodžiais. Tačiau pastaruoju metu, pasak R. Aleksandrovičiaus, vėl viskas pasikeitė.

„Man atsibodo sveikintis, nes nemanau, kad tai būtų daroma iš dūšios. Viskas tik dėl kitų akių. Jeigu su manimi nesisveikina, tai kodėl aš turiu tai daryti? D. Katkus įžeidė mano gerbėjus ir mane. Jis nuolat pabrėžia, kad mano gerbėjai - diedukai ir bobutės. O jie ne žmonės?! D. Katkus yra lygiai toks pats senis! Gal jis norėtų pereiti iš savo gatvės į manąją? Gal į mano gerbėjus taikosi? Aš nesuprantu... Kas yra, Katkau? Nueik į bažnyčią, pasimelsk, - griežtai kalba Radžis. - Turi būti kažkokios ribos... Buvo tas konfliktas, tai buvo. Kiek galima vis apie tą patį kalbėti? Tegul neprasideda su manimi, nes baigsis liūdnai. Vieną kartą tas bardakas turi baigtis. Tegul nepradeda karo! Juk aš esu čigonas!.. Pasakiau paskutinį kartą ir dedu tašką."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius