-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Radžis Aleksandrovičius Londone apsipirko, pasilinksmino ir „atsipūtė“

Pagaliau iš kelionės po Angliją grįžo tautos numylėtinis Radžis (22). Vaikinas, važiavęs pailsėti porai savaičių, Londone užtruko nei daug, nei mažai – pusantro mėnesio.
Foto naujienai: Radžis Aleksandrovičius Londone apsipirko, pasilinksmino ir „atsipūtė“
Nuotrauka iš asmeninio albumo / zmones24.lt
Pagaliau iš kelionės po Angliją grįžo tautos numylėtinis Radžis (22). Vaikinas, važiavęs pailsėti porai savaičių, Londone užtruko nei daug, nei mažai – pusantro mėnesio.
„Telefonas buvo išjungtas. Ten manęs niekas nepažįsta, todėl puikiai praleidau laiką, gerai pailsėjau, – pirmaisiais įspūdžiais dalinasi atlikėjas. – Daug ką pamačiau. Buvau prie Anglijos Karalienės rūmų, garsiojo Londono apžvalgos rato („London Eye“), taip pat prie jūros. Žodžiu, laikas praėjo nepastebimai!“
Per viešnagę Radžis paišlaidavo: vaikinas prisipirko drabužių ir atnaujino savo drabužinę. Be to, po kelionės Radžio rankas papuošė pora garsių prekių ženklų žiedų. „Čia tikras auksas. Neatsispyriau pagundai nusipirkti šiuos dalykėlius. Už vieną mokėjau tik 200 svarų (apie 750 litų). Kaip žinote, Anglijoje pigus auksas“, – šypteli pašnekovas.
Tiesa, Radžis svetur gyveno ne už savo pinigus. Atlikėjui tiek kelionės, tiek išlaikymo išlaidas padengė pasiturintys vietos lietuviai. „Sakė, kad galiu bet kada vėl atvažiuoti ir būti tiek, kiek noriu. Žinau, kad dar sugrįšiu į Londoną. Nors man viskas patiko, ilgai ten gyventi nenorėčiau“, – tvirtina Radžis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius