Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raimonda Karalienė: pasirengusi netikėtumams

Valstybės tarnautoją Raimondą Karalienę galima dažnai išvysti vakarėliuose, apsuptą draugių. Labiau už prabangą Raimonda mėgsta patogius, padedančius atskleisti žmogaus individualumą drabužius.
Foto naujienai: Raimonda Karalienė: pasirengusi netikėtumams
Foto naujienai: Raimonda Karalienė: pasirengusi netikėtumams / zmones24.lt
Valstybės tarnautoją Raimondą Karalienę galima dažnai išvysti vakarėliuose, apsuptą draugių. Labiau už prabangą Raimonda mėgsta patogius, padedančius atskleisti žmogaus individualumą drabužius.

Smagus vakarėlis. Koks jis?

Spontaniškas, neplanuotas ir netikėtas renginys būna pats šauniausias.

Kuo dažniausiai vilkite eidama į vakarėlius?

Visuomet paisau aprangos kodo: jeigu jis yra nurodytas kvietime, iš anksto išsirenku, ką rengsiuosi. Jei vakarėlis netikėtas, dažniausiai dėviu mėgstamus džinsus ir puošnią palaidinę. Prie puošnios aprangos stengiuosi rinktis kuklius aksesuarus, jei apranga paprastesnė – aksesuarai įdomesni, išskirtiniai.

Ar apsipirkimas – atpalaiduojamoji terapija?

Tikrai ne! Nemėgstu ilgai užtrukti parduotuvėse, ypač vaikščioti be tikslo. Paprastai eidama apsipirkti jau žinau, ką įsigysiu. Iš patirties galiu pasakyti, kad dažniausiai prilimpa pirmas į rankas patekęs daiktas.

Jūsų moteriška silpnybė?

Jų turiu tikrai nemažai. Viena – įsigyti drabužį, pasikabinti į spintą ir nė karto jo neapsirengti.

Kokie mados kūrėjai jums artimiausi?

Visi, kurie pirmiausia siekia sukurti patogius ir nevaržančius judesių drabužius, padedančius atskleisti žmogaus individualumą. Man patinka, dėviu ir vertinu kompanijos „Diesel“ kūrybinės grupės darbus.

Ką dėvite kasdien?

Kiekvieną dieną rengiuosi dalykiškai, bet ne per daug oficialiai. Šiaip mėgstu jaunatvišką stilių, kartais patinka išsiskirti iš minios, pagyvinant drabužius įdomia detale, pavyzdžiui, ryškiai žalia rankine, megzta mėlyna kepure. Į aprangą žiūriu su šypsena, nepriimu to per daug rimtai. Kasdien velkuosi taip, kad gerai jausčiausi. Jei perku naują drabužį, visuomet pagalvoju apie praktiškumą: kaip jis derės su dauguma jau turimų apdarų.

Kaip rūpinatės savo išvaizda?

Sportuoju, stengiuosi sveikai maitintis, kai turiu galimybę, leidžiu sau ilgiau pamiegoti, apsilankau grožio salone.

Koks jūsų laisvalaikis?

Labai įvairus. Laiką, kuris lieka po darbų, arba savaitgalius praleidžiu bendraudama su artimais, širdžiai mielais žmonėmis, sportuodama, apsilankau teatre, kine, mėgstamo atlikėjo koncerte, kartais pabėgu nuo miesto šurmulio pas bičiulius į sodybą. Per atostogas, jei tik yra galimybė, vykstu į Ameriką pas geriausią draugę.

Ką paprastai galima rasti jūsų rankinėje?

Raktus, „ipod“ grotuvą, mobilųjį telefoną, lūpų blizgį, piniginę, „Dior Pure Poison“ kvepalų buteliuką, saulės akinius, kosmetinę, „Corny“ javainį, kramtomosios gumos.

Kokie mėgstamiausi jūsų aksesuarai?

Saulės akiniai ir keletas aksesuarų, dovanotų artimų ir brangių žmonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius