Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rasti seni vaizdo įrašai privertė sunerimti Seržą Gandžumianą

Senas apleistas pastatas, keistais baltais apdarais apsigaubęs būrelis žmonių, virš galvų laikančių liepsnojančius indus.
Foto naujienai: Rasti seni vaizdo įrašai privertė sunerimti Seržą Gandžumianą
TV3 nuotr. / zmones24.lt
Senas apleistas pastatas, keistais baltais apdarais apsigaubęs būrelis žmonių, virš galvų laikančių liepsnojančius indus. Tokie kadrai buvo įrašyti prieš beveik dvidešimt metų. Ši juosta tuomet sukėlė nemenką susidomėjimą ir kalbų audrą, nors joje nufilmuoti žmonės tada dar niekam nebuvo žinomi. O šiandien šie vaizdai jau drąsiai gali būti vadinami istoriniais, nes, pasirodo, juose buvo įamžinti garsiausi Lietuvos dizaineriai – Juozas Statkevičius, Seržas Gandžumianas ir Sandra Straukaitė. Kai po beveik dviejų dešimtmečių juostos autorius – TV3 žinių vedėjas Rokas Petkevičius – nutarė nuo jos nuvalyti dulkes ir ištraukti ją į dienos šviesą bei pasidalinti su laidos „Kai norisi geriau. Domus galerija“ žiūrovais kilo didžiulis šurmulys.

„Pagalvojau, kad pats metas žiūrovams pamatyti tuos vaizdus. Tik nemaniau, kad netrukus sulauksiu vieno iš ten nufilmuoto žmogaus žinučių ir labai jau keistos reakcijos. Juk ir aš ten atrodau labai juokingas. Bet kodėl nepasijuokti iš savęs? Nesuprantu baimės, kad šie kadrai pasirodę eteryje galėtų sugriauti kažkieno susikurtą įvaizdį“, – sako populiariausios šalyje naujienų laidos vedėjas R. Petkevičius, tapęs kolegų rengiamo siužeto herojumi.

„Kasetė mano rankose – daugiau nei pusmetis. Todėl šį reportažą planavome rengti jau daug mėnesių. Tačiau darbas užtruko, nes reikėjo derintis prie perkrautų pačių dizainerių darbų grafikų. Iš esmės tai bus pasakojimas apie Lietuvos mados guru vadinamus žmones, apie jų kelią į mados pasaulio aukštumas, patirtus sunkumus siekiant užsibrėžto tikslo ir praradimus asmeniniame gyvenime. Tačiau jau įpusėjus laidos filmavimams, jos rengimas tapo savotišku detektyvu. Vienas toje unikalioje juostoje įamžintas žmogus kategoriškai pareikalavo iškirpti kadrus su jo atvaizdu, tuo tarpu kitas net mėgino įkalbėti liudininkus išvis nekalbėti apie praeitį, o kuo visa tai baigsis, žiūrovai išvys jau šį trečiadienį“, – intriguojančias detales iš siužeto rengimo užkulisių atskleidė „Kai norisi geriau. Domus galerija“ prodiuseris Edvardas Žičkus.

Kuris iš garsiausių Lietuvos dizainerių išsigando savęs prieš dvidešimt metų? Kodėl polietileno maiše teko miegoti Juozui Statkevičiui ir kokių klausimų iki šiol vengia Sandra Straukaitė? Ar tikrai dar oficialiai su žmona Kristina neišsiskyręs, bet jau kuris laikas kartu negyvenantis Seržas Gandžumianas turi naują mylimąją? Ir pagaliau, ką gi tokio prieš dvidešimt metų nufilmavo žinių vedėjas Rokas Petkevičius?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius