Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Renata Kutinaitė: daugiau erotiniame filme nebevaidins

Kukli, linksma, žavinga jauna moteris, bet atrodanti tarsi 16 metų - tokia tikrovėje yra sparčiai populiarėjanti laidos „Laba diena" aktorė Renata Kutinaitė.
Foto naujienai: Renata Kutinaitė: daugiau erotiniame filme nebevaidins
Foto naujienai: Renata Kutinaitė: daugiau erotiniame filme nebevaidins / zmones24.lt

Vardas, pavardė: Renata Kutinaitė.

Gimimo data, vieta: 1983 03 18, Joniškis.

Šeiminė padėtis: netekėjusi; augina dukrytę Martą (1,5).

Pasiekimai: baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademijos vaidybos studijas (bakalaurą ir magistrą); bendradarbiauja su sostinės Elfų teatru; turi patirties dirbant televizijoje: kūrė vaidmenis humoristinėje laidoje „Dzin", dabar vaidina LNK rodomame šou „Laba diena".


Kukli, linksma, žavinga jauna moteris, bet atrodanti tarsi 16 metų  - tokia tikrovėje yra sparčiai populiarėjanti laidos „Laba diena" aktorė Renata Kutinaitė. „Privatu!" ji atskleidė pikantiškų asmeninio gyvenimo detalių.


- Renata, kaip atsidūrei televizijoje?


- Labai gerai sutariu su savo bendrakursiu aktoriumi Karoliu Sakalausku iš „Dzin". Jis pasakė: „Aš prasimušiu į televiziją, o vėliau pasikviesiu tave ir kitus kurso draugus." Taip mes visi, kolegos, ir patekome į televiziją.


- Ką jauti, kai gatvėje Tave jau atpažįsta žmonės?


- Negaliu pasakyti, kad esu labai matoma. Kartais, kai einame su dukryte Marta pasivaikščioti po Fabijoniškes, vaikai į mane rodo pirštais (juokiasi). Bet tokia aktorių dalia. Manęs tai tikrai neerzina - juk žinau, kur ėjau.


- Laidoje „Laba diena" Tavo kuriami personažai paprastai būna išprotėję, pasiutę, keisti. Galima sakyti, kad dažnai vaidini tikras idiotes. Ar nesunku įsijausti?


- Ne, nesunku, nes viskas gaunasi natūraliai (juokiasi). Man labai patinka vaidinti ne kažkokias gražuoles, išpustytas blondines, o bedantes, komiškas moteris. Na, tokias crazy (anglų k. - „išprotėjusias" - aut. past.).


- Vaidini su gana dideliu ir žinomu kolektyvu. Kaip sekasi tarpusavy bendrauti?


- Su visais puikiai sutariu! Nuolat nutinka įvairių nuotykių. Apskritai - visas filmavimas yra kaip vienas nenutrūkstamas bajeris.


- Kaip šeima, draugai reaguoja į Tavo atliekamus vaidmenis ir darbą televizijoje?


- Draugai džiaugiasi už mane, nes žinojo, ko aš visą laiką norėjau.  Mama sako, kad jeigu aš nevaidinčiau laidoje „Laba diena", tai ji jos nežiūrėtų, o verčiau skaitytų knygą. Tačiau tikrai nesakau, jog šis šou - blogas. Manau, yra priešingai. Tik vieni mėgsta tokius humoristinius šou, kiti - ne.


- Ar yra tokių vaidmenų, kurių negalėtumei suvaidinti? Tarkime, prostitutės?


- Žiūrint, iki kokio lygio. Pavyzdžiui, tokią moterį, kuri stovi stotyje su permatoma palaidine, per kurią šviečia liemenukas, galėčiau suvaidinti (juokiasi).


- O erotinei fotosesijai ryžtumeisi?


- Su tam tikromis sąlygomis. Bet gal neverta, nes neturiu ką rodyti (garsiai kvatojasi). Tiesa, dabar aš kitaip į viską žiūriu. Neslėpsiu: dar prieš gimstant Martai, aš esu nusifilmavusi erotiniame filme. Nieko negaliu sakyti - viskas ten buvo gana normalu, tačiau kai kino juosta išvydo dienos šviesą, aš likau nepatenkinta rezultatu. Po filmo pasirodymo viską permąsčiau. Gaila, kad tik po to...


- Dabar dėl to gailiesi?


- Negaliu pasakyti, kad gailiuosi. Tačiau dabar nesutikčiau. Gal viskas buvo kiek per daug atvirai... Aš viską įsivaizdavau gražiau ir estetiškiau. Nebuvo malonu ir mano mamai. Šoko ji nepatyrė, bet liko nusivylusi pasirodžiusia juosta. Aš ją dar prieš tai įspėjau, kur nusifilmavau.


- Į interviu atėjai su dukra Marta. Paatvirauk, ar turi draugą, o galbūt vyrą? Prieš pradedant bendrauti, nespėjau pamatyti, ar ant piršto  mūvėjai vestuvinį žiedą.


- O kam čia reikia? Jeigu galiu, neatsakysiu į šį klausimą.


- Bet skaitytojams būtų įdomu daugiau apie Tave sužinoti...


- Natūralu, kad jeigu yra vaikas, yra ir kai kas daugiau. Tačiau daugiau nepasakosiu (juokiasi)!


- Kai pasakei, kad tau 27 metai, sunkiai tuo patikėjau, nes atrodai kur kas jaunesnė. Nekyla dėl to nesklandumų?


- Būna visko. Man dažnai ir 15 metų duoda. Ir cigarečių kažkada nepardavė, nes neturėjau su savimi asmens dokumento (šypsosi).


- Ar įsivaizduoji save dėl populiarumo einančią į visus pramogų pasaulio vakarėlius, pozuojančią fotografams?


- Nežinau, kiek dėl populiarumo galėčiau ryžtis. Mane labai trikdo masiniai vakarėliai. Laisvalaikiu aš mėgstu būti kamerinėje aplinkoje su draugais. Taip pat dažnai nueiname į teatrą, kiną. Įprastai leidžiame laisvą laiką. Būna, kad ir vakarėliuose apsilankau. Bet dabar yra kitoks mano statusas - nebeturiu prabangos kam nors palikti dukrytę ir eiti linksmintis. Su ja juk kartu nešoksime klube (juokiasi).


- Ar norėtumei tapti žinoma ir populiariausia humoro aktore Lietuvoje?


- Nenorėčiau būti vieno plauko aktorė. Svajoju ne tik apie pasiekimus televizijos humoro laidoje, bet ir apie vaidmenis teatre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius