Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Mikelkevičiūtė: kai skirsis, organizuos spaudos konferenciją?

Bene didžiausia praėjusios savaitės aktualija – nuvilnijęs gandas apie žurnalistės ir laidos „Nuo... iki...“ vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės (36) skyrybas.
Foto naujienai: Rūta Mikelkevičiūtė: kai skirsis, organizuos spaudos konferenciją?
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt
Bene didžiausia praėjusios savaitės aktualija – nuvilnijęs gandas apie žurnalistės ir laidos „Nuo... iki...“ vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės (36) skyrybas. Interneto portalai pranešė neva žinoma moteris su sutuoktiniu Rolandu nusprendė pasukti skirtingais keliais ir neva pateikė pareiškimą skirtis Vilniaus rajono apylinkės teismui. Žurnalistė pasipiktino tokiomis kalbomis ir ypač vieno portalo paskelbta informacija.
„Mano komentaras labai trumpas. Niekada nekomentuodavau gandų apie save ir dabar to nedarysiu. Jei kada nors skirsiuosi ar tuoksiuosi, būtinai apie tai pranešiu. Jei reikės, ir spaudos konferenciją suorganizuosiu“, – ironizavo moteris.
Rūtą įskaudino vienas populiarus interneto portalas, paviešinęs dokumentą, kuriame esą žurnalistė prašo nutraukti santuoką. Tačiau pikčiausia laidų vedėjai buvo tai, kad minėtame dokumente buvo surašyti ir jos bei nepilnamečio vaiko asmens duomenys bei kita privati informacija. Šia istorija netruko susidomėti Vaikų teisių apsaugos specialistai. Rūta neatmeta galimybės dėl paviešintų nepilnamečio vaiko duomenų kreiptis į teismą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius