Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rykliai ir vilkolakiai“ – išskirtinė daina naujame Jurgos albume

Neseniai baigusi įrašinėti savo naują albumą „+37° (Goal of Science)" dainininkė Jurga klausytojams po truputį atskleidžia būsimos plokštelės skambesį.
Foto naujienai: „Rykliai ir vilkolakiai“ – išskirtinė daina naujame Jurgos albume
Albumo „+37° (Goal of Science)“ viršelis (dizainerė Asta Kaušpėdaitė). / zmones24.lt

Neseniai baigusi įrašinėti savo naują albumą „+37° (Goal of Science)" dainininkė Jurga klausytojams po truputį atskleidžia būsimos plokštelės skambesį. Anksčiau radijo stotis buvo užkariavę Jurgos hitai „Tyliai" ir „Running", o dabar juos papildo šviežia ir viena ryškiausių albumo dainų „Rykliai ir vilkolakiai". Šis, besikeičiančią kaip orai albumo nuotaiką ir įvaizdį atspindintis kūrinys jau pasiekė radijo stotis ir klausytojams žada daug teigiamų emocijų.

Pati Jurga savo naują kūrinį vadina šviesiai liūdnu su daug šilumos ir sako, kad jai labai patinka kontrastai. Pasak jos, sudėtos kartu priešingybės tampa jaukesnės ir ne taip baugina. „Šioje dainoje yra simbolių, ko mes visi prisibijom, tarsi sapnuotum, kad tavęs nebėra, tačiau muzika tai sušvelnina ir padeda prisijaukinti savo baimes, pasijausti saugiai", - sakė Jurga.

Trečiasis Jurgos albumas „+37° (Goal of Science)" parduotuvėse pasirodys spalio 1 dieną. Jį dainininkė su grupe pristatys trimis koncertais: Vilniuje - spalio 10 dieną Teatro arenoje, Klaipėdoje - spalio 17 dieną Žvejų rūmuose ir Kaune - spalio 24 dieną VDU salėje.

Nespėjusi atsikvėpti po naujų dainų įrašų Jurga surengė naujam albumui skirtą fotosesiją, kurios metu nuotraukos buvo daromos specialiu šilumą fiksuojančiu aparatu - termovizoriumi. Paprastai šis prietaisas naudojamas tirti pastatus, tačiau šįkart fotografas Gediminas Žilinskas juo fotografavo Jurgą, jos grupės narius, miesto ir gamtos vaizdus, debesis.

Pasak Jurgos, reikia degti idėja kad kažką atrastum, sukurtum ar pasiektum, tad +37° temperatūra tai ir simbolizuoja. Pirmasis šios originalios fotosesijos rezultatas yra naujojo albumo „+37° (Goal of Science)" viršelis, kurį galima išvysti prisegtoje iliustracijoje. Šioje nuotraukoje Jurga termovizoriumi buvo fotografuojama pagal Leonardo da Vinci kūrinį „Vitruvijaus žmogus", sukurtą renesanso laikotarpiu, kai suklestėjo mokslas. Sujudintos rankos primena „sniego angelą", kokį žiemą mėgsta daryti vaikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius