-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytis Cicinas: bado dieta prieš vestuves?

Dėl grožio Rytis Cicinas yra pasiryžęs netgi alinančiai bado dietai. Įdomu, kas Lietuvos estrados princą paskatino taip elgtis – didelė meilė Neringai ir artėjančios vestuvės?
Foto naujienai: Rytis Cicinas: bado dieta prieš vestuves?
Neringa jaudinasi dėl tokių ekstremalių mylimojo užmojų. Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt
Dėl grožio Rytis Cicinas yra pasiryžęs netgi alinančiai bado dietai. Įdomu, kas Lietuvos estrados princą paskatino taip elgtis – didelė meilė Neringai ir artėjančios vestuvės? O gal Rytis turi kitų priežasčių taip elgtis?
Ar tik ne vestuvėmis kvepia? Estrados princas pasiryžo ekstremaliems išvaizdos pokyčiams. Pasirodo, Rytis (35) jau beveik visą mėnesį laikosi... bado dietos. Vyras geria tik vandenį ir per dieną surūko pakelį cigarečių. Iš kur tiek valios? Ir kam visa tai? Rytis Cicinas tikina, kad dietos jis laikosi tikrai ne dėl vestuvių. Ogi dėl scenos ir publikos jis taip elgiasi! Iki spalio mėnesio pabaigos dainininkas ketina numesti net dvidešimt kilogramų! Beveik dešimt kilogramų geležinės valios pastangomis jau nukrito. Šiuo metu jis vengia vakarėlių ir pobūvių, kad tik kuo mažiau kiltų pagundų. Namuose atlikėjo šaldytuvas taip pat beveik tuščias. Ryčio gyvenimo draugė Neringa stengiasi namuose valgyti kuo mažiau, kad tik jos mylimajam būtų kuo paprasčiau ir lengviau siekti savo tikslo. „Kai sportuoti nenoriu ir saikingai valgyti nemoku, tenka imtis ekstremalių priemonių. Kitaip neišeina!“ – juokiasi Rytis. Šiuo metu jis kaip tik ruošia naują koncertinę programą ir įrašinėja naująjį albumą. „Reikės viršelio nuotraukose puikiai atrodyti, tad privalau stengtis“, – sako Rytis Cicinas. Jo draugė Neringa sako truputį jaudinasi dėl tokių ekstremalių mylimojo užmojų, tačiau jai belieka šiam Ryčio apsisprendimui tik pritarti. O kada vestuvės? „Jis neima manęs į žmonas!“ – juokiasi Neringa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius