-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šarūnas Navickis. Ringe lūžo šonkauliai

„Charakteris išlaikė, o štai amžius lieka amžiumi. Negali būti jaunesnis už sūnų“ – tokią išvadą padarė rašytojas Šarūnas Navickis (45) po pasirodymo televizijos šou „Ringo dievas“.
Foto naujienai: Šarūnas Navickis. Ringe lūžo šonkauliai
Butauto Barausko nuotrauka / zmones24.lt
„Charakteris išlaikė, o štai amžius lieka amžiumi. Negali būti jaunesnis už sūnų“ – tokią išvadą padarė rašytojas Šarūnas Navickis (45) po pasirodymo televizijos šou „Ringo dievas“. Šarūnas sako tik vėlų vakarą jau namuose supratęs, kodėl bokso ringe jautė tokį silpnumą. Kai skausmas pasidarė nepakeliamas, rašytojas išsikvietė greitąją pagalbą. Naktį ligoninėje sako sužinojęs, kad jam lūžę du šonkauliai.
Šarūnas prisipažįsta, kad dvikovą ringe baigė „autopilotu“. „Nieko nuostabaus, kad jaunas ir tvirtas boksininkas buvo stipresnis už mane. Metai nebe tie...“ – šypteli buvęs kultūristas. Vis dėlto jam buvo malonu stebėti, kad ir priešininkas šioje dvikovoje išnaudojo visas jėgas: „Kai buvo paskelbtas nugalėtojas, mačiau, kaip Maksas daugiau nei pusvalandį paslikas tįsojo šalia ringo. Vėliau jis man pats prisipažino, kad ši dvikova buvo sunki“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius