Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Shakira vestuvių bijo labiau nei mirties?

Ši kolumbietė JAV muzikos rinkoje ne mažiau populiari nei skandalingoji popprincesė Britney Spears. Tiesa, gundančiais lankstaus kūno judesiais užkerėjusi ne vieną vyrą Shakira gyvenime kiek kuklesnė...
Foto naujienai: Shakira vestuvių bijo labiau nei mirties?
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 2 Vestuvės Shakira

Ši kolumbietė JAV muzikos rinkoje ne mažiau populiari nei skandalingoji popprincesė Britney Spears. Tiesa, gundančiais lankstaus kūno judesiais užkerėjusi ne vieną vyrą Shakira gyvenime kiek kuklesnė - jos širdis jau devynerius metus liepsnoja meile tam pačiam vyrui. Nors seksualioji dainininkė trokšta susilaukti vaikų, tačiau vestuvių ji bijo lyg velnias kryžiaus.


Vardas, pavardė: Shakira Isabel Mebarak Ripoll.

Gimimo data, vieta: 1977 02 02, Barankvila, Kolumbija. 32 m.

Šeima, kurioje gimė: mama - namų šeimininkė, tėvas - juvelyras, rašytojas; Shakira - pirmas vaikas motinai, o jos tėvas iš pirmos santuokos turi penkis sūnus ir tris dukras.

Meilės nuotykiai: paauglystėje turėjo daugybę gerbėjų; atlikėja ištikima 2000-aisiais sutiktam mylimajam

Antonio de la Rua.

Šeiminė padėtis: nuo 2001 m. susižadėjusi su buvusio Argentinos prezidento sūnumi teisininku Antonio de la Rua (36).

Pasiekimai: lotynų roko ir popmuzikos atlikėja, dainų žodžių autorė; 2000 m. gavo MTV muzikos apdovanojimą už dainą „Ojos asi"; 2005 m. laimėjo ne vieną MTV Europos muzikos apdovanojimą, tais pačiais metais įteiktas „Grammy" už geriausią lotynų roko albumą „Fijacion Oral 1"; 2006 m. Lotynų Amerikos MTV apdovanojimuose Shakira susižėrė net penkis apdovanojimus.


Karo vadė renkasi geruolius


Kai Shakirai buvo 13 metų, ji pirmąkart įsimylėjo kaimynų berniuką Oskarą. Jam mergaitė pareiškė, kad užaugusi taps žinoma dainininke. Ligi tol būsima žvaigždė su išdykusių berniūkščių gauja lakstė po apylinkes ir žaidė karą. Beje, šiuose žaidimuose ji visuomet būdavo vadė. Sulaukusi keturiolikos, atlikėja jau buvo populiari Kolumbijoje. „Shakira tik konstatuodavo faktą, kai į namus parvesdavo susipažinti naują kavalierių", - šypsosi dukters paauglystę prisiminusi dainininkės motina. Visi merginos meilės romanai akimirksniu tapdavo žinomi spaudą skaitantiems ir televizorių žiūrintiems kolumbiečiams. Shakira spėjo padraugauti su aktoriumi, roko muzikantu ir paprastu vaikinu iš gimtojo miestelio, kuris paskui kylančią žvaigždę atvažiavo į Bogotą ir puoselėjo viltį tapti jos sužadėtiniu, o vėliau ją vesti. Nors vaikino planai žlugo, tačiau jis nedrabstė dainininkės purvais. Visiems Shakiros buvusiems vaikinams būdingas bendras bruožas - jie niekuomet nebuvo šmeižikai.


Į vyro širdį per tualetą?


Žinomiausias ir ilgiausiai trunkantis Shakiros romanas buvo ir yra su buvusio Argentinos prezidento sūnumi Antonio de la Rua (36). Meilė šiam vyrui dainininkę įkvėpė sukurti ne vieną melodiją. Jiedu pamilo vienas kitą dar tada, kai Antonio tėvas buvo Argentinos prezidentas.

Per viešnagę Argentinoje Shakira panoro pavakarieniauti restorane, kuriame pirmąkart pamatė Antonio. Jų stalelius skyrė stiklo siena, pro kurią du simpatiški jaunuoliai smalsiai nužiūrinėjo vienas kitą. „Aš nė nenutuokiau, kas jis toks, o jis nė nenumanė, kas aš tokia", - tą lemtingą vakarą prisimena dainininkė. Tam, kad atkreiptų simpatiško jaunuolio dėmesį, Shakira į tualetą pro jo stalelį ėjo ne vieną kartą. „Dar niekada taip dažnai nesilankiau restorano tualete, kaip tą vakarą. Eidama pro Antonio stalelį, tikėjausi, kad jis mane supras be žodžių", - juokiasi Shakira. Laimė, Antonio pirmas priėjo prie simpatiškos merginos ir ją užkalbino, mat atlikėja niekuomet nebūtų išdrįsusi to padaryti. „Aš auklėta pagal senas tradicijas ir daugiausia, ką sugebu, tai man patikusiam vyrui duoti ženklą", - teigia moteris, scenoje išraiškinga kūno kalba sugebanti įaudrinti ne vieną vyrą. Kitą dieną Shakira išskrido ir su Antonio pasimatė tik po dviejų mėnesių, kai dainininkė atvyko koncertuoti į Argentiną. Tuomet vaikinas su gėlėmis jos jau laukė persirengimo kambaryje. Jiedu pamilo vienas kitą, netgi prabilta apie vestuves.


Nesusituokė dėl krizės?


Po Argentiną ištikusios krizės Antonio tėvas atsistatydino, o jaunikis su nuotaka vestuves nukėlė neapibrėžtam laikui. Per humanitarinę ir socialinę krizę Argentinoje dauguma žiniasklaidos atstovų manė, kad prezidento sūnaus meilės romanas su dainininke - „pernelyg banalus ir išpuikėliškas". Norėdama paneigti tokią žurnalistų nuomonę, Buenos Airėse Shakira surengė labdaros koncertą. Surinktas lėšas moteris skyrė Argentinos vaikams ir įkūrė labdaros fondą, kurį pavadino kaip savo trečiąjį albumą - „Basos kojos". Šį dainininkės žingsnį kritikai apibūdino kaip „žvaigždės įgeidžių demonstravimą".

Garsus rašytojas Gabrielis Garcia Marquezas (82) apie Shakirą sakė: „Slidžiausia dalis jos gyvenime - meilė. Shakira ją iškelia, idealizuoja. Meilė - jos dainų jėga. Kalbėdama apie šį jausmą, ji atsikerta juokeliais."

„Santuokos aš bijau labiau nei mirties", - dažnai kvatodama žurnalistams atšauna dainininkė. Buvęs Argentinos prezidentas Fernando de la Rua (72) tolerantiškai žiūri į sūnaus Antonio neskubėjimą tuoktis: „Šiandien jaunimas nori gyventi nesusituokęs." Šiltų žodžių Shakirai negaili būsima anyta, kuri buvo tvirtai įsitikinusi, kad jos sūnus tuoksis 2007-ųjų rugsėjo mėnesį.


Nepatogus sužadėtinis


Kartą Argentinoje Shakirai buvo uždrausta pardavinėti albumus dėl to, kad viename jos vaizdo klipe nusifilmavo buvusio prezidento sūnus. Vietos žiniasklaida virė iš pykčio, mat visi žinojo, kad Antonio buvo tėvo patarėjas. Vadinasi, jis su tėvu privedė šalį prie ekonomikos krizės. Vėliau spaudoje pasklido gandas neva Shakirą ketinama pagrobti, o paskui jaunikis ją išpirks - juk Antonio „prisigrobė" daug pinigų iš Argentinos iždo. Nenaudinga Shakirai turėti tokį sužadėtinį, tačiau ji jo nepalieka. „Antonio - labai nereiklus žmogus. Jis nė karto nesiskundė, kad jam per mažai skiriu dėmesio. Aš labai vertinu tai, jog galiu dirbti tiek, kiek noriu. Ne visos moterys, turinčios vyrus, gali tai daryti", - liaupsių mylimajam negaili Shakira.

„Nesiruošiu tekėti, net nelaukite! Koks skirtumas, ar mes susituokę? Svarbiausia, kad mes esame drauge. Tai vienintelis ką nors reiškiantis dalykas. Mes mylime vienas kitą ir toliau būsime kartu. Kam bandyti surišti tai, kas neiširo? Manau, niekas - nei karjera, nei muzika - negali pakeisti tos jėgos, kurią suteikia meilė. Mano prioritetų sąraše šis jausmas užima 1-ąją vietą", - žurnalistams atrėžia muzikos žvaigždė. Bijanti tekėti dainininkė vis dažniau prabyla apie vaikus. Šiuo klausimu įsimylėjėliai nesutaria. Shakira teigia, kad jai pakaktų vieno ar dviejų vaikų, o Antonio norėtų mažiausiai penkių atžalų. Temperamentingi įsimylėjėliai ne kartą vaidijosi paparacų akivaizdoje, o atlikėja su jai būdingu atvirumu žiniasklaidai aiškino: „Jei aš ir Antonio ilgai nesipykstame, pradedu jaustis nejaukiai."

Kai moters baimė tekėti didesnė už baimę mirti, lieka tik palinkėti, kad virš šios poros galvų ratus pradėtų sukti gandrai. Pasak Shakiros, ji jau subrendo motinystei ir spalis yra tas mėnuo, kai dainininkė planuoja šią problemą spręsti.


„Jei aš ir Antonio ilgai nesipykstame, pradedu jaustis nejaukiai."

Įdomūs faktai:


  • Jos ūgis - 150 centimetrų.
  • 1,5 metukų Shakira mokėjo abėcėlę, būdama trejų - išmoko skaityti ir rašyti, o ketverių buvo pasirengusi eiti į mokyklą, tačiau dėl amžiaus nepriėmė.
  • Shakira užima 3-iąją vietą blogiausiai besirengiančių įžymybių sąraše.
  • Atlikėja įsitikinusi, kad gražiausia jos kūno dalis - smegenys.
  • Natūrali plaukų spalva - juoda.
  • Laisvai kalba ispanų, portugalų, italų ir anglų kalbomis.
  • Dievina šokoladą ir nekenčia brangenybių.
  • Turi absoliučią muzikinę klausą.
  • Nuo ketverių metukų dainininkė kuria eiles ir piešia.
  • Shakiros motina - pusiau ispanė, pusiau italė, tėvas - libanietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius