-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Skamp“ pasirodymas „Radijo erelių“ premjeroje

„Radijo ereliai" premjerinių spektaklių metu, kurie įvyks jau spalio 27 - 30 d., sulauks grupės „Skamp" vizito! Erika, Viktoras ir Vilius pažadėjo apsilankyti radijo stoties „Tipo M-1" eteryje ir pradžiuginti jos klausytojus savo dainomis.
Foto naujienai: „Skamp“ pasirodymas „Radijo erelių“ premjeroje
Foto naujienai: „Skamp“ pasirodymas „Radijo erelių“ premjeroje / zmones24.lt

„Radijo ereliai" premjerinių spektaklių metu, kurie įvyks jau spalio 27 - 30 d., sulauks grupės „Skamp" vizito! Erika, Viktoras ir Vilius pažadėjo apsilankyti radijo stoties „Tipo M-1" eteryje ir pradžiuginti jos klausytojus savo dainomis. Teliko nekantriai laukti debiutinių „Radijo erelių" spektaklių ir sužinoti, ką žiūrovams paruošė populiarieji „Skamp". Džiugu tai, kad Erika Jenings ryžosi šiai avantiūrai, likus vos kelioms dienoms iki antrojo vaikelio gimimo.


Iki „Radijo erelių" premjeros likus mažiau kaip savaitei, naujiena, kad „Skamp" dalyvaus projekte, sukėlė tikrą sumaištį „Tipo M-1" studijoje. Ereliai kaip išmanydami ruošiasi priimti žymius muzikos pasaulio atstovus, galvoja, apie ką juos kalbins ir viliasi, kad eterio metu nekils jokių techninių nesklandumų. „Radijo ereliams" ypač svarbi ne tik galimybė pabūti eteryje kartu su „Skamp", bet ir tai, kad grupės vokalistė ryžosi lipti ant scenos paskutinėmis nėštumo dienomis. „Tokios stiprios moterys mane veža", - sakė radijo laidų vedėjas Džyza (aktorius Algirdas Dainavičius).


Patys „Skamp", nusprendę pirmą kartą dalyvauti tokio pobūdžio projekte, nerimauja nė kiek ne mažiau. Tačiau apie pasirodymą „Radijo ereliuose" Viktoras Diawara-Vee atvirauti nelinkęs. Viktoras tik prasitarė, kad tikrai paims į rankas gitarą, dainuos, tačiau kokias dainas, atskleisti nenorėjo. „Mus labai suintrigavo pati idėja, šansas pabūti projekte, kokiame dar neteko dalyvauti. Norime būti to dalimi ir žinau, kad būsime gerose rankose", - repeticijos metu teigė V.Diawara.


Pasak „Domino" teatro vadovo Egidijaus Baranausko, „Skamp" sutikimas bendradarbiauti leis spektakliui „Radijo ereliai" būti dar skambesne, dar labiau intriguojančia ir spalvinga komedija. „Visuose projektuose pirmiausia siekiame originalumo ir kokybės, dėl to esame labai laimingi, kad prie mūsų prisijungti sutiko vieni geriausių savo srities profesionalų, o „Radijo erelių" žiūrovai gaus dar daugiau gyvo garso", - sakė E.Baranauskas.


Įdomu ir tai, kad skambiausias metų spektaklis „Radijo ereliai", kuriame dalyvaus ne tik grupė „Skamp", bet ir Suopis iš „Suopio ir Rambyno", jau pareikalavo 37 porų batų, 37 kostiumų bei 17 perukų! Mistiniai skaičiai liudija, kad laukia tikrai intriguojanti premjera.


„Radijo ereliuose" vaidins pamėgta „Striptizo erelių" kompanija: Juozas Gaižauskas, Dalius Skamarakas, Gytis Ivanauskas, Darius Petkevičius, Irmantas Bačelis, Eimutis Kvoščiauskas, Vytautas Rašimas, Sakalas Uždavinys ir Algirdas Dainavičius. Prie vyrukų prisijungs dvi žavios aktorės: Edita Užaitė ir Brigita Arsobaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius