Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Suicide DJs“ laimėjo geriausio lietuviško šokių muzikos kūrinio apdovanojimą

Grupės „Suicide DJs“ daina „Final Shot“, kurios remiksą sukūrė Vitaras, o vieną iš vokalo partijų įdainavo Jurga, išrinkta geriausiu praėjusių metų lietuvišku šokių muzikos kūriniu radijo stoties „Power Hit Radio“ apdovanojimuose.
Foto naujienai: „Suicide DJs“ laimėjo geriausio lietuviško šokių muzikos kūrinio apdovanojimą
Vidas Bareikis su geriausio lietuviškos šokių muzikos kūrinio apdovanojimu. Visvaldo Morkevičiaus nuotr. / zmones24.lt
Grupės „Suicide DJs“ daina „Final Shot“, kurios remiksą sukūrė Vitaras, o vieną iš vokalo partijų įdainavo Jurga, išrinkta geriausiu praėjusių metų lietuvišku šokių muzikos kūriniu radijo stoties „Power Hit Radio“ apdovanojimuose. Pirmą kartą surengtuose apdovanojimuose, kurie penktadienį vakare radijo stoties šeštojo gimtadienio proga vyko sostinės klube „Pacha“, nugalėtojus balsavimu išrinko radijo klausytojai.
„Suicide DJs“ vokalistas Vidas Bareikis gautą prizą pavadino didele staigmena ir dar kartą įsitikino, kad labiausiai pradžiugina netikėčiausi dalykai. Net ir būdamas optimistas savo grupės galimybes laimėti jis buvo linkęs vertinti atsargiai. „Šokių muzika nėra mūsų grupės žanras, todėl apie laimėjimą pirmą kartą pagalvojau tik tuomet, kai vedėjai prieš paskelbdami nugalėtoją pasakė, kad geriausiu lietuvišku šokių muzikos kūriniu tapo remiksas“, – sakė Vidas Bareikis, labiausiai už šią pergalę norintis padėkoti remikso autoriui Vitarui.
Praėjusią vasarą, dirbant prie albumo „Animation (...)“ įrašų, „Suicide DJs“ muzikantams kilo mintis internete paskelbti dainos „Final Shot“ remikso konkursą. Geriausio remikso autoriui buvo pažadėta, kad kūrinys pateks į ruošiamą išleisti albumą. Buvo sulaukta apie dvidešimt remiksų, stiprių ir intriguojančių kūrinių būta ir daugiau, tačiau, pasak muzikantų, Vitaro remiksas „užkabino iš pirmo karto“.
Kūrinys „Final Shot (Vitaras remix)“ yra įtrauktas į praėjusių metų rudenį išleistą „Suicide DJs“ albumą „Animation (...)“. Šiuo metu radijo stotyse galima išgirsti naujausią šio albumo radijo singlą „Sleep Well“.
„Suicide DJs“ susikūrė 2007 metų vasarą ir nepraėjus nei pusei metų kultūros leidinio „Pravda“ buvo apdovanoti už geriausią lietuvišką muzikinį debiutą. 2008 metais grupė surengė pasirodymą su amerikiečių duetu „Sparks“, dalyvavo festivalyje „Be2gether“ ir rudenį klausytojams padovanojo savo debiutinį albumą. Šiais metais „Suicide DJs“ buvo minimi tarp pretendentų „Radiocentro“ apdovanojimuose ir pelnė geriausio lietuviško šokių muzikos kūrinio apdovanojimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius