-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šventinėje „DiArchy kodo“ laidoje Kalėdų Seneliu taps Virgis Stakėnas!

„Labai džiaugiamės dideliu susidomėjimu ir išreikštu televizijos žiūrovų noru šventes praleisti kartu su „DiArchy kodo“ magais.“
Foto naujienai: Šventinėje „DiArchy kodo“ laidoje Kalėdų Seneliu taps Virgis Stakėnas!
TV3 nuotr. / zmones24.lt

„Labai džiaugiamės dideliu susidomėjimu ir išreikštu televizijos žiūrovų noru šventes praleisti kartu su „DiArchy kodo“ magais. Mus pasiekė daugiau nei tūkstantis užsiregistravusiųjų anketų. Buvo labai sunku išsirinkti, todėl Diana su Arvydu ir čia neapsiėjo be burtų. Magai tikėjo, kad užmerktomis akimis ištrauktas laiškas bus tos šeimos, kuri labiausiai trokšta praleisti su jais Kalėdas. Ir įdomiausia, kad jie neapsiriko! Todėl panevėžiečių Manto, Linos, Beno ir Lauros šeima „DiArchy kodo“ komandą sutiko su plačiomis šypsenomis. Panevėžiečiai nė nuspėt nenuspėjo, kokie triukai jų laukia“, - pasakoja „DiArchy kodo“ laidos kūrėjai.

Viena iš tūkstančio šeimų šventes sutiks ne tik su Diana ir Arvydu, bet ir su Kalėdų Seneliu Virgiu Stakėnu ir jo žaviosiomis šviasiaplaukėmis snieguolėmis.

Daugelis iš mūsų paslapčia tą šventinę naktį pradedame tikėti burtais ir viliamės, kad išsipildys visi senolių pasakojimai. Pirmadienio vakarą televizijos žiūrovai pamatys, kaip šventinis vaišių stalas sužibės tikra magija, dainomis, šokiais ir neregėtais stebuklais. Panevėžiečių šeima bus nustebinta ypatingu „DiArchy kodo“ pasirodymu ir apdovanota specialiomis dovanomis.

„Labai džiugu susipažinti iš arčiau su tais, kurie domisi magijos pasauliu ir lieka sužavėti rodomais triukais. Buvo labai sunku išsirinkti, kuriai šeimai padovanoti šią šventę, tačiau buvome nustebinti sutapimu - burtais išrinktos šeimos atžalos trokšta tapti tokiais, kokiais esame mes“, - pasakojo Diana ir Arvydas.

„DiArchy kodo“ magai mokys vaikus triukų, paslėps dovanų maiše Virgį Stakėną, į kelias dalis padalins laidos vedėją Brigitą ir... pateiks begalę dar didesnių staigmenų!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius