Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tatuiruotės užtvirtina jausmus

Jennifer Aniston (39) ir Johnas Mayeris (30) turės vienodas tatuiruotes. Taip jie nori vienas kitam įrodyti savo meilę.
Foto naujienai: Tatuiruotės užtvirtina jausmus
AOP nuotr. / zmones24.lt
Jennifer Aniston (39) ir Johnas Mayeris (30) turės vienodas tatuiruotes. Taip jie nori vienas kitam įrodyti savo meilę. Jennifer svajoja apie ištatuiruotą širdelę, o Johnui labiau patinka slaptoje vietoje nupiešta „J“ raidė, atitinkanti jų abiejų vardų pirmąsias raides. Aktorė pritaria šiai mylimojo idėjai.
Jen ir Johnas yra ne pirmosios žvaigždžių poros, kurios užtvirtina jausmus pasidarydamos ant kūno tatuiruotę.
Ant Evos Longorios (33) kaklo ištatuiruotas žodis „Nine“ (devyni), skirtas jos vyro krepšininko Tony Parkerio (26) garbei. Marškinėlius su šiuo numeriu jis vilki „San Antonio Spurs“ krepšinio komandoje.
Avril Lavigne (23) meilę sutuoktiniui, grupės „Sum 41“ vokalistui Deryckui Whibley (28) deklaruoja raudono kontūro širdute su „D“ raide viduryje. Ši tatuiruotė puikuojasi ant dešiniojo dainininkės riešo. Panašią širdelę, tik su „A“ raide, turi Deryckas.
Išvydus ištatuiruotą didžiulę širdį su „Antonio“ vardu ant Melanie Griffith (50) peties, nebekyla klausimų, kam priklauso aktoriaus Antonio Banderaso (47) širdis.
Pasaulio garsenybės į keblią situaciją patenka, kai porų santykiai išyra, o tatuiruotės lieka. Tada tenka jas visaip maskuoti ar naikinti. Angelina Jolie (33), išsiskyrusi su vyru Billy Bobu Thortonu (52), atsikratė tatuiruote nuo peties su „Billy Bob“ vardu, o Jonny Deppas (44), nutraukęs meilės ryšius su aktore Winona Rider (36), tatuiruotę „Winona forever“ pakeitė į „Wyno Forever“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius