-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tomas Cruise’as pametęs galvą dėl žmonos

Neseniai netilo gandai, kad Holivudo superaktoriaus Tomo Cruise'o ir Katie Holmes (30) santuoką ištiko rimta krizė.
Foto naujienai: Tomas Cruise’as pametęs galvą dėl žmonos
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Tomas Cruise'as

Vardas, pavardė: Thomas Cruise'as Mapotheris IV.

Gimimo data, vieta: 1962 (1962-07-03) 07 03, Sirakūzas, Niujorko valstija, JAV. 46 m.

Šeima, kurioje gimė: gimė mokytojos ir elektros inžinieriaus šeimoje; turi tris seseris.

Meilės nuotykiai: Heather Locklear, Heidi Cortez, Rebecca De Mornay, Sher, Mimi Rogers, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Sofia Vergara.

Šeiminė padėtis: trissyk vedęs; su žmona Katie Holmes augina dukrą Suri (2,9) bei įvaikius Isabellą (17) ir Connorą (13).

Pasiekimai: garsus kino aktorius ir prodiuseris, ne sykį nominuotas „Oskarui", triskart laimėjęs „Auksinį gaublį", vienas scientologų bažnyčios lyderių.


Tomas Cruise'as pametęs galvą dėl žmonos


Neseniai netilo gandai, kad Holivudo superaktoriaus Tomo Cruise'o ir Katie Holmes (30) santuoką ištiko rimta krizė. Pasak liudininkų, Tomo žmona labai užguita ne tik despoto vyro, bet ir anytos, scientologų bendruomenės narių. Sutuoktiniams vis daugiau laiko praleidžiant atskirai, net imta kalbėta, jog Holmes norėtų skirtis. Pasirodo, viskas yra kitaip.


Šeimyninė idilė


Dailiai apsirengusių aktorių šeimyniniai pozavimai parke ar spaudai pateikiami pranešimai, kaip šauniai Cruise'o šeima, pakuodama dovanas į 60 JAV dolerių kainuojantį popierių, atšventė šv. Kalėdas, - puikus būdas apmalšinti netylančius blogus gandus. Tačiau paslėpti to, kas akivaizdu, nepavyks - Tomas rūpinasi šeima, o Katie yra mylinti motina bei pavyzdinga žmona. Iki šiol nėra prasprūdęs nė vienas gandas net ir apie tariamą Holmes neištikimybę, o Katie artimi žmonės apie Tomą niekada neatsiliepia blogai.

Nors Katie tikina nemėgstanti dažnai sukiotis virtuvėje, tačiau ji mielai nudžiugina vyrą gamindama jam sveiką maistą, mat taip buvo įprasta aktoriaus šeimoje. Dar vienas faktas: Tomas žino, kad palepinti moteris gali pagamindamas joms šį tą skanaus, todėl savaitgaliais Holivudo žvaigždė noriai imasi virėjo pareigų.


Vaikystės traumos


Gandai, kad Tomas uja Katie, - ne iš piršto laužti, tačiau ir gerokai perdėti. Kalbama, jog jei Katie vaidina spektaklyje Brodvėjuje, dar tą patį vakarą ar naktį vyras reikalauja, jog žmona parskristų namo į Los Andželą. Šnekos, kad Cruise'as kontroliuoja žmonos pirkinius, neleidžia vienai eiti į restoranus, draudžia nesipuošti ar ilgai pliurpti telefonu, irgi nepramanytos. Tomas nuo jaunų dienų širdy buvo despotas, siekiantis visiškai kontroliuoti situaciją, nes ilgai negalėjo to daryti.

„Jei išmoksi valdyti savo gyvenimą, tuomet pasieksi bet kokį tikslą. O pasiekęs privalai nesiblaškyti, susikoncentruoti, kad dar labiau tobulėtumei. Tai galioja ir man, ir mano aplinkai, ir mano vaikams", - savo principus dėsto Tomas. Tokį tvirtą Cruise'o charakterį psichologai sieja ne tik su auklėjimu, bet ir nedideliu jo ūgiu. Vos 168 centimetrų ūgio vyras, augęs skurdžioje šeimoje ir dėvėjęs pusbrolio išaugtus drabužius, nuolat buvo užgauliojamas, tylus ir užguitas vaikinas. Tą patvirtino dainininkė Sher (62), su kuria aktorius kadaise turėjo romaną: „Tomas sakė, kad mokykloje manė esąs mulkis ir niekas su juo nekalbėjo. Kartą nuėjome pavakarieniauti į vieną Niujorko restoraną, kuriame dirbo padavėja iš jo senos mokyklos. Jis paatviravo, kad mokykloje ji niekada su juo nekalbėdavo, tačiau dabar, kai jis tapo žymus, ji labai jam dėmesinga."

Štai kodėl Tomas Cruise'as taip savininkiškai elgiasi su savo moterimi.


Eina dėl žmonos iš proto


Kai Cruise'as šventė 25-erių aktorystės metų sukaktį, jis viešėjo Oprah pokalbių laidoje. Aktorius bene pirmąsyk buvo itin atviras. Storžieviu ar egoistu vadinamas Tomas prisipažino, kad iki šiol dievina savo žmoną, kuri toleruoja jo sunkų būdą ar nusileidžia, kai to daryti neprivalėtų. Kadaise šios laidos eteryje meilę savo žmonai išreiškęs šokinėjimu ant sofos, Cruise'as prisiekinėjo iki šiol besidžiaugiąs savo santuoka: „Ar žinote, kodėl tokia nuostabi moteris yra Katie? Kodėl neįtikėtinai sąžininga ir stipri? Nes tokia jos šeima! Tas mano išsišokimas praėjusį kartą televizijoje sukėlė milžinišką sąmyšį... Nors aš, tiesą sakant, tuomet tiesiog taip jaučiausi... Ir taip pat jaučiuosi dabar. Jei atvirai, man net sunku tai išreikšti žodžiais tą mudviejų jausmą, tą ryšį, kas Katie man yra, ką ji man reiškia", - tuomet kalbėjo Holivudo pažiba. Vėliau kitame interviu aktorius, naujausiame filme „Valkirija" talentingai suvaidinęs nacį, sakė: „Gandai, kad mūsų santuoka yra tik blefas, man  juokingi. Vaidinti pavargstama, net jei tai pats geriausias vaidmuo. Ar panašu, kad mes pavargę? Žiniasklaida nori skandalų, tačiau tai, kas yra tikra, privalo išlikti apsaugota". Na, Tomas šneka labai gražiai, tačiau ne kalbose slypi tikroji laimė.

Žiūrint į vėl atsigavusią Katie, kurią sutuoktinis ragina priaugti svorio ir maldaute maldauja iki šių metų galo pagimdyti jam antrą kūdikį, ir sėkmingai milijonus toliau „alantį Tomą Cruise'ą, sunku patikėti, jog tarp jų kažkas blogai.


Katie Holmes (30)


Pagaliau Katie jaučiasi tikrai laiminga! Kadaise nedrąsi aktorė, ištekėjusi už Holivudo princo, nuolat pasirodydavo it klusni avelė, bizenanti šalia Tomo Cruise'o. Tačiau dabar ji visiškai kitokia. Švytinti, pelniusi pripažinimą Brodvėjaus spektaklyje „Visi mano sūnūs", ir net vis dažniau palepinama „beširdiškumu" kaltinamo vyro. „Miu miu" drabužių kompanija, sužavėti visada stilingai atrodančios Katie, netgi retkarčiais prašo jos „padizaineriauti", o nauja komedija, kurioje ji filmuojasi, žada dar didesnę jos, kaip aktorės, šlovę. „Aš tikrai gyvenu taip, kaip visada norėjau. Turiu nuostabią šeimą, pagaliau esu tokia drausminga, kokia norėdavau būti. Pagaliau galiu ramiai gyventi nekreipdama dėmesio į žiniasklaidą, nes žinau, jog jie rašo tik tam, kad rašytų. Tie, kas netiki mūsų šeima, tegul ateina pas mus pietų ir patys pasižiūri, kaip gyvename. O gyvename taip, kaip kažkada svajojau." Ką apie tai mano Tomas? Kol kas nieko, mat jie susitarę - Katie šiek tiek laiko skirs karjerai, paskui trumpam  sustos, kad pagimdytų antrą vaiką. Vadinasi, apie šią šeimynėlę dar išgirsime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius