Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Užsižiūrėjęs į Ž. Vaškytę, V. Romanovas vos nepavėlavo pas Lukašenką

Filmuodamasis "Auksinėje blykstėje" vienas turtingiausių Lietuvos piliečių Vladimiras Romanovas prarado laiko nuovoką. Turtuolis atėjo į laidą su didžiausiu pluoštu savo kurtų eilių ir itin nudžiugo gavęs galimybę perskaityti ne vieną savo kūrinį.
Foto naujienai: Užsižiūrėjęs į Ž. Vaškytę, V. Romanovas vos nepavėlavo pas Lukašenką
LNK nuotr. / zmones24.lt

Filmuodamasis "Auksinėje blykstėje" vienas turtingiausių Lietuvos piliečių Vladimiras Romanovas prarado laiko nuovoką. Turtuolis atėjo į laidą su didžiausiu pluoštu savo kurtų eilių ir itin nudžiugo gavęs galimybę perskaityti ne vieną savo kūrinį. V.Romanovas liejo gražias mintis rusų kalba "Auksinėje blykstėje" dalyvavusioms žavioms damoms, skyrė eilėraštį net ir barakudoms, su kuriomis teko ir jam susidurti. Paklaustas, ar daug gyvenime turėjęs moterų milijardus valdantis vyras  išdidžiai atsakė, kad kažkada bandė suskaičiuoti, bet jų tiek buvę, kad pametė skaičių ir nustojo skaičiuoti.

Turtuoliui sielos atgaivą teikia ne tik eilių rašymas, bet ir šokiai, į kuriuos jis nėrė ir sukėlė didžiulį skandalą dalyvaudamas kadaise LNK šokių projekte. Saulėno ir Vydo paprašytas sukurti savo valdomai Žalgirio komandai skanduotę, V. Romanovas pasakė geriau pašoksiąs. „Auksinės blykstės" studijoje pasigirdus muzikai, turtuolis pakvietė laidos vedėją Živilę Vaškytę šokiui. Rusų kilmės verslininkas ne tik pats suko ratus studijoje, bet ir paragino kitus prisijungti. Didžiulių turtų valdytojas užkrėtė šokiu visus taip, kad "Auksinės blykstės" studijoje sėdėjo tik be poros likęs Kristupas Baublys.

Vladimiras Romanovas "Auksinėje blykstėje" taip įsijautė į poeto ir šokėjo vaidmenį, kad pamiršo, jog jo laukia svarbus susitikimas su Baltarusijos prezidentu. Milijardus valdantis turtuolis spindėdamas gera nuotaika ir džiaugdamasis gavęs progą pašokti bei supažindinti tautą su savo kūryba, "Auksinės blykstės" studiją paliko likus vos dešimčiai minučių iki susitikimo su Aleksandru Lukašenka. Tačiau Vladimirą Romanovą pažįstantys žino jo ydą visur vėluoti. Laidoje turtuolis papasakojo istoriją, kaip kadaise išlipęs iš traukinio Maskvoje išgerti kakavos, jį pražiopsojo ir liko stoty be daiktų ir prekių, kurias veždavo į Lietuvą. Grįžo tada Vladimiras Naujų Metų išvakarėse, vos nepavėlavęs į šventę, be pinigų, daiktų, prekių ir bijodamas savo žmonos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius