Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Česnauskienė: gal bus dinastija?

„Gimdymas buvo toks lengvas, kad po dienos jau svajojau apie antrą ir trečią vaiką“, – prieš savaitę susilaukusi pirmagimio tikino Mis Lietuva 2002 Vaida Česnauskienė (24).
Foto naujienai: Vaida Česnauskienė: gal bus dinastija?
Gedmanto Kropio nuotrauka / zmones24.lt
„Gimdymas buvo toks lengvas, kad po dienos jau svajojau apie antrą ir trečią vaiką“, – prieš savaitę susilaukusi pirmagimio tikino Mis Lietuva 2002 Vaida Česnauskienė (24). Prieš pusantro mėnesio ji ištekėjo už Edinburgo futbolo klubo „Hearts“ ir Lietuvos rinktinės nario Deivido Česnauskio (27). Dar pavasarį medikai futbolininkui užsiminė, kad jau gali pirkti sportinius batelius, nes tikėtina, jog gims berniukas. „Bet per daug tomis prognozėmis netikėjome, todėl pirkome tik baltus drabužėlius. O dėl vardo su vyru sutarėme vieningai: jeigu gims berniukas, pavadinsime Deividu. Šis vardas man labai gražus“, – prisipažino jauna mama. Tėtis atžalos atėjimo į pasaulį stebėti negalėjo, nes tuo metu buvo treniruočių stovykloje Vokietijoje, tačiau kitą dieną grįžo į Lietuvą ir keturias dienas praleido su šeima. „Kol kas gyvenu pas tėvus Klaipėdoje. Neturiu jokių buities rūpesčių, todėl visa širdimi džiaugiuosi motinyste“, – sakė Vaida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius