Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Genytė-Marazienė: pagaliau atsiskleidžiau!

Muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai" dalyvė Vaida (34) sako, kad tik atėjusi į šį šou, suprato, jog jos didysis pašaukimas - scena.
Foto naujienai: Vaida Genytė-Marazienė: pagaliau atsiskleidžiau!
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Vaida Genytė

Muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai" dalyvė Vaida (34) sako, kad tik atėjusi į šį šou, suprato, jog  jos didysis pašaukimas - scena.


Iš naujo atrado save


Vaikystėje ji buvo garbinama ir mylima. Šiandien taip pat daugelis puikiai prisimena Vaidos legenda tapusią dainą „Sparnuotosios sūpynės". Kai Panevėžyje ji sutiko savo vyrą, moteris pasinėrė į mokslus, vėliau atsidavė šeimai. Didžioji scena liko antrajame plane. Tačiau, pasak Vaidos, ji visuomet buvo šalia scenos ir muzikos. „Iki šiol dirbu privačioje muzikos mokykloje, kurioje mokau vaikus muzikos. Šis darbas įdomus, prasmingas ir reikšmingas, be to, pastovus. Bet, kai atėjau į muzikinį šou „Žvaigždžių duetai", supratau, kad mano didysis pašaukimas - scena. Manau, jog po truputį grįžtu į ją, nes to be galo trokštu", - atvirauja Vaida.  Jau dabar ji yra suplanavusi ne vieną koncertą kartu su Alanu Chošnau, o liepos viduryje Vaida su choru, kuriame ji dainuoja, išvyksta į Ameriką dalyvauti konkurse. „Bus laiko ir Niujorką pamatyti. Tai visai kitas pasaulis - labai laukiu šios kelionės", - sako ji. Su šypsena veide Vaida drąsiai teigia, kad „Žvaigždžių duetai" į jos gyvenimą įnešė kitų spalvų ir tai jai padėjo iš naujo save atrasti. Be to, kad muzikinis projektas, kuriame dalyvavo Vaida, pateisino visus jos lūkesčius. „Manau, kad daug padarėme, tačiau tobulybei ribų nėra. Ir mums, kaip tiems studentams, kartais pritrūksta vienos nakties", - juokiasi Vaida. Nors dainininkė vienu metu gavo du pasiūlymus dalyvauti dainų projektuose, ji pasirinko būtent „Žvaigždžių duetus". „Stebėjau šiuos projektus anksčiau ir mačiau, kad „Žvaigždžių duetuose" turėsiu daugiau laisvės improvizuoti, nes čia yra šou. Man patinka ne tik dainuoti, bet ir muziką sulieti su šokiu, judesiu, teatro elementais", - sako Vaida.


Šeimai laiko daug nelieka


Didžiausi Vaidos gerbėjai yra sūnus Ainius bei vyras Aidas. Ir draugai, ir kolegos,  ir seneliai, ir vyras su sūnumi labai palaiko Vaidą ir dalyvauja visuose muzikinio projekto filmavimuose. O pati geriausia auklė jos sūnui, kai Vaidos nebūna namuose, yra dainininkės mama. Dabar Ainius su seneliais išvyko į Molėtuose esančią jų sodybą ir mėgaujasi vasaros malonumais. Po darbų vėlai grįždavusi Vaida vis tiek rasdavo laiko pabendrauti ir pamyluoti sūnelį. „Sukrisdavome į lovą, padainuodavome, paskaitydavau Ainiui pasaką, pasipasakodavome dienos įvykius. Būdavo, kad ir kartu užmigdavome. Vaikams reikia mamos dėmesio, todėl stengiuosi jo kuo daugiau skirti savo sūneliui", - teigia Vaida. Paklausta apie dar vieną vaiką, moteris tikina bijanti prisiimti dar didesnę atsakomybę. „Kad ir kaip bebūtų - viskas atsiremia į pinigus. Norisi vaiką išleisti į gyvenimą, suteikti jam gerą išsilavinimą. O dar antras... Nežinau. Sunku kažką planuoti. Jei bus, tai bus", - mano dainininkė.


Viskas dėl dainavimo


Viso projekto metu Vaida nelabai randa laiko savo užsiėmimams. „Patinka plaukioti baseine, aš taip stangrinu savo kūną ir man nereikia jokių treniruoklių salių. Kartais nubėgu pasilepinti į kosmetologijos kabinetą ir užtenka, - sako Vaida. - Pasitaiko, kad trūksta retkarčiais miego, bet vis tiek jaučiuosi esanti laiminga, nes darau tai, kas man labai patinka. Draugės juokiasi iš manęs sakydamos, jog gerai, kad mane nors dabar prisiminė, o ne bobutę! Aš žiūrėdavau muzikinius projektus ir galvodavau, kada man pagaliau paskambins. Gal pati prisišaukiau savo svajonę? Tačiau kai sulaukiau kvietimų, ištariau tik „Pagaliau!" - neslepia ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius