Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Ragėnaitė: „Misis Visata 2009“ vestuvės ne už kalnų?

Graži, elegantiška, mylinti ir mylima bei tituluota – tokia yra „Misis Visata 2009“ vilnietė Vaida Ragėnaitė (36). Žurnalui „Privatu!“ moteris atskleidė pikantiškų detalių apie ką tik praūžusį gražuolių konkursą ir papasakojo apie asmeninį gyvenimą.
Foto naujienai: Vaida Ragėnaitė: „Misis Visata 2009“ vestuvės ne už kalnų?
Viganto Ovadnevo nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 2 Santuoka Vestuvės

Vardas, pavardė: Vaida Ragėnaitė.
Gimimo data, vieta: 1973 08 18, Vilnius.
Šeiminė padėtis: išsituokusi; gyvena su širdies draugu Tomu (36); vaikai – sūnus Arnas (15) ir duktė Urtė (2).
Išsilavinimas: turi Vilniaus Gedimino technikos universiteto finansų inžinerijos magistro laipsnį.

Vaida, pirmiausia pakalbėkime apie Latvijoje vykusį konkursą „Misis Visata 2009“. Daugeliui žinia, kad Jūsų laimėjote, buvo netikėta ir maloni. Kaip Jūs reagavote?
Taip pat – netikėtai ir džiaugsmingai. Kai paskelbė rezultatus, tuo metu galvoje nebuvo jokių minčių, tik stiprios emocijos. Vėliau viską žiūrėjau įamžintoje vaizdo medžiagoje ir mačiau save kaip kitą asmenį. Viskas vyko tarsi sapne.

Ar jautėte politinių povandeninių srovių šiame konkurse?
Jei jos būtų, Lietuva nebūtų laimėjusi (šypteli).

Kas labiausiai įsiminė konkurse „Misis Visata 2009“?
Žinoma, finalas! Tuo metu virė karščiausios emocijos! Tačiau ir per visą konkursą daug patyriau – organizatoriai pasirūpino, kad konkurso dalyvės pamatytų gražiausias Latvijos vietas.

Kaip jautėtės konkurso metu? Niekada neklausėte savęs, ar tikrai verta dalyvauti?
Kilo įvairiausių emocijų, minčių... Kaip ir kitoms dalyvėms, man irgi buvo labai sunku. Aš pirmą kartą dvejų metų dukrytę palikau namuose. Kai skambindavau namiškiams ir išgirsdavau, kad duktė ieško manęs ir klausia, kada grįšiu, tuomet labai suspausdavo širdį. Net buvo minčių apsisukti ir vykti į Lietuvą. Tačiau vėliau vyliausi, kad kai dukra paaugus, ji supras mane, džiaugsis ir didžiuosis manimi, o aš jai galėsiu pasakoti įspūdžius iš konkurso.

Įdomu daugiau apie Jus sužinoti. Papasakokite apie save.
Esu dviejų vaikų mama: dukrai Urtei dabar dveji, o sūnui Arnui spalį sueis 16 metų. Pastaruosius dvejus metus auginau vaikus, todėl dabar nekantrauju grįžti į socialinį gyvenimą (juokiasi).

Turite gyvenimo draugą Tomą. Turbūt daugelis Jūsų gerbėjų nusivils tai sužinoję...
Su Tomu kartu esame jau ketverius metus. Nemanau, kad nuvilsiu savo gerbėjus. Surasti gyvenime antrąją pusę, būti su žmogumi ir žinoti, kad būtent jis yra tas tikrasis, jaustis mylimai ir mylėti pačiai, yra labai svarbu. Linkiu kiekvienam vyrui surasti savo gyvenimo moterį.

Žinau, kad su Tomu gimėte tais pačiais metais ir tą pačią dieną. Jaučiatės ypatinga pora?
Mes esame tarsi Dievo palaiminta pora. Vien tai, kad gimėme tais pačiais metais ir tą pačią dieną, jau yra ypatingas ženklas. Be to, ir konkursas „Misis Visata 2009“ man dar kartą įrodė, koks artimas ir nuoširdus ryšys sieja mane ir Tomą. Jis man sakė: „Aš visą laiką žinojau, kad esi ypatinga. Kaip gerai, kad laimėjai konkursą.“ Tomas mane labai palaikė.

Turite du vaikus. Vieno susilaukėte su buvusiu vyru, kito – su dabartiniu draugu. Gal vėl planuojate šeimos pagausėjimą?
Planuoti vaikus ne visada teisinga. Kai pas moterį atskrenda angelas, ji visada tai pajaučia. Tuomet pradeda patikti maži vaikučiai, norisi pačiai susilaukti atžalos. Ar pas mane dar tas angelas neatskrido? Šiuo metu – ne. Bet ką gali žinoti... Būčiau laiminga, jei tas angelas dar atskristų.

Sakėte, kad Palmirą Kelertienę kviestumėte į savo ir Tomo vestuves, o ji mielai sutiktų tapti Jūsų svočia. Rimtai galvojate apie vedybas?
Kai Palmira pamatė mūsų horoskopus, negalėjo patikėti, kad mūsų vienodos gimimo datos. Ji buvo sužavėta ir pati pasakė, kad norėtų dalyvauti mūsų vestuvėse. Ar galvojame apie jungtuves? Mes dažnai apie tai pajuokaujame, pasvarstome, kokios jos galėtų būti. Visada sakydavau, kad mano antrosios vestuvės bus tada, kai dukra galės nešti mano nuometą. Dukra jau pradėjo vaikščioti, o vestuvės gal ir artėja (šypteli)...

Jūsų gyvenimo draugas prekiauja auksu. Ar jis apipylė Jus šiuo tauriuoju metu po laimėjimo grožio konkurse?
Žinote, mūsų namuose auksas jau tarsi įprastas metalas. Mane Tomas kur kas labiau nudžiugino, kai į Latviją, kol dalyvavau konkurse, jis man atsiuntė nenusakomą kiekį vaisių. Aš jam tiesiog užsiminiau, kad norėčiau vaisių, tai jis pasirūpino tokiu jų kiekiu, jog vos du vyrukai sugebėjo viską panešti. Su grožio konkurso dalyvėmis valgėme tuos vaisius ir dar liko (juokiasi). Kai išvydau tiek daug vaisių, supratau, kad Tomas manęs laaaabai pasiilgo.

Laisvalaikiu mėgstate tapyti. Minėjote, kad tapyba yra tarsi apsinuoginimas. Ar ryžtumėtės nusimesti drabužius prieš fotoobjektyvą?
Ne, ir niekada nesu to dariusi. Man tai tabu. Manau, kad toks elgesys netinka „Misis Visata“ titulą laimėjusiai moteriai. Be to, nėra prasmės to daryti. Merginos, kurios taip daro, mąsto savaip. Tai jų sprendimas, dvasinė būsena, gyvenimo tikslas. Tai jų reikalas. Man to nereikia ir nėra priežasčių taip elgtis.

Gražuolės, garsinančios Lietuvą svetur

Renata Voitechovskaja (30)
Tapo „Misis Ukraina“

2007-aisiais gražuolė Renata Voitechovskaja išvyko į Ukrainą dalyvauti grožio konkurse „Misis Ukraina“. Ir nesuklydo! Iš konkurso moteris grįžo laimėjusi gražiausios ukrainietės titulą.
Renata nušluostė nosį penkiolikai konkurenčių iš Rusijos, Baltarusijos, Latvijos, Ukrainos ir tapo pirmąja lietuvaite, kuri ne tik dalyvavo šiame grožio konkurse, bet ir jame nugalėjo.

Skaistė Steikūnaitė (25)
Grįžo tituluota

Tame pačiame konkurse šįmet Lietuvai atstovavo grupės „Olialia pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė.
Lietuvaitė grįžo su iškovotu titulu – šviesiaplaukė paskelbta trečiąja vicemis bei pelnė „Misis Švelnumas“ apdovanojimą.

Edita Vilkevičiūtė (20)
Garsenybė modelių pasaulyje

Nors garsiajam Lietuvos modeliui Editai Vilkevičiūtei dar tik 20 metų, tačiau apie ją žino daug mada besidominčių žmonių. Gražuolė lietuvaitė ne kartą pozavo išskirtiniams žurnalams, yra prestižinių prekės ženklų reklamos veidas. Niekas neabejoja, kad sparčiai populiarėjanti Edita ir toliau žibės mados pasaulyje bei garsins Lietuvos vardą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius