-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vaikų ekskursiją nutraukė Verslovo limuzinas

Neatidus autobuso vairuotojas veždamas būrį jaunimo Vilniuje kliudė ir apgadino garsaus verslininko Kęstučio Verslovo limuziną „Bentley“.
Autobusas kliudė verslininko automobilį
Autobusas kliudė verslininko automobilį. / Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr.

Prabangųjį automobilį milijonierius buvo palikęs Gynėjų gatvėje, netoli Seimo ir M.Mažvydo bibliotekos. Limuzinas stovėjo priekiu į važiuojamąją dalį.Įdaužė mašiną?! – tuo, kas atsitiko, negalėjo patikėti ir savo nusivylimo neslėpė K.Verslovas.

Penktadienio pavakarę, 16 val., nuo „Vilniaus vartų“ Gynėjų gatve judantis autobusas Gedimino prospekte ketino sukti į dešinę. Tačiau patyręs vairuotojas neapskaičiavo posūkio kampo. Autobuso šonas nubraukė Bentley priekį. Nuplėštas valstybinis numeris, apgadintas buferis.

15min.lt žurnalistų apie įvykį sužinojęs K.Verslovas reagavo ūkiškai nusikeikdamas.

„Įdaužė mašiną?!“ – pasitikslino verslininkas. Išgirdęs, kad suprato teisingai, 43 metų K.Verslovas giliai atsiduso: „Oi, bliacha...“

Beje, rusiško žodyno perlai neretai „papuošia“ K.Verslovo kalbą. Prieš kelerius metus plačiai nuskambėjo incidentas, kurio metu K.Verslovas privačiame vakarėlyje „brodiaga“ pavadino Selą Egidijų Dragūną, o šis neliko skolingas ir trenkė verslininkui buteliu per galvą.

Siekdamas greičiau sulaukti K.Verslovo avarijos vietoje, autobuso vairuotojas pagalbos kreipėsi į 15min.lt. Vyrui buvo gaila ne tiek savo laiko, kiek būrio vaikų, kuriems ilgiau nei valandą teko sėdėti įstrigusiame autobuse. Vienintelė vaikų pramoga per tą laiką buvo žiūrėti pro langus ir fotografuoti įvykį.

Kelių pareigūnai į avarijos vietą atvyko per valandą. Autobuso vairuotojui rūpėjo, kad kuo greičiau pasirodytų ir 5,35 metro ilgio „Bentley Continental" kupė vairuotojas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius