Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienoje scenoje su „De Phazz“ šėls „Pieno lazeriai“

Jau lapkričio 28-29 dienomis Vilniuje, „Forum Palace“ rūmuose, ekstravagantiškieji muzikantai „De Phazz“ mūsų žiūrovams padovanos net du gyvo garso koncertus.
Foto naujienai: Vienoje scenoje su „De Phazz“ šėls „Pieno lazeriai“
„Makroconcert“ nuotr. / zmones24.lt

Jau lapkričio 28-29 dienomis Vilniuje, „Forum Palace“ rūmuose, ekstravagantiškieji muzikantai „De Phazz“ mūsų žiūrovams padovanos net du gyvo garso koncertus. Svečius iš Vokietijos „apšildys“ viena originaliausių Lietuvoje elektronikos grupių „Pieno lazeriai“.


Užsienyje „Pieno lazeriai“ - vieni žinomiausių alternatyvios elektroninės muzikos atlikėjų iš Lietuvos. Prie lietuvaičių sėkmės nemažai prisidėjo visame pasaulyje populiarūs netradicinio džiazo atlikėjai „De Phazz“. Net 2 „Pieno lazerių“ albumai buvo išleisti „Phazz-a-delic“ leidybinėje kompanijoe, jie teigiamai vertinami ir vis dar perkami Vakarų Europoje.


„Pieno lazeriai“ pasakoja, kad jiems, taip pat kaip „De Phazz“, muzikoje itin svarbus netikėtumas, šuoras, eksperimentas. Už praviro įrašų studijos lango, pravažiavusio motociklo sukeltas triukšmas gali tapti jei ne svarbiausia, tai tikrai svaria dainos dalimi. Užburiantis, kiek duslokas ir pavargęs senų plokštelių traškesys yra tobulas muzikinis elementas, be kurio nei „Pieno lazeriai“, nei „De Phazz“ neįsivaizduoja savo kūrybos. Bendros idėjos ir požiūris į muziką suartino ypač savitas grupes. Naudinga ir kūrybiška grupių draugystė tęsiasi iki šiol.


Dalis dainų, kuriomis žiūrovus „šildys“ „Pieno lazeriai“ yra išleistos „De Phazz“ studijoje. Tačiau, anot lietuvių muzikantų, dabar jos skamba kitaip - naujai, taip, kaip jas girdi „Pieno lazeriai“ ir taip, kaip jų dar negirdėjo kultiniai „De Phazz“. Paklaustas, kokių dainų naujas versijas ruošia šiam pasirodymui, Andrius Šarapovas nusprendė nutylėti, bet atskleidė, kad klausytojai pirmą kartą išgirs gyvą, šiuo metu radijo stočių eteryje skambančios dainos „Dėmesio“ atlikimą.


Vilniuje vyksiančiuose koncertuose gyvai skambės garsiausi vokiečių grupės hitai, taip pat naujausia „De Phazz“ bei solinė Pito Baumgartnerio kūryba. Dėl netikėtai didelio žiūrovų susidomėjimo nuspręsta surengti papildomą „De Phazz“ pasirodymą, todėl Vilniuje kultinė vokiečių elektroninio džiazo grupė koncertuos net dvi dienas iš eilės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius