Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Pilibaitytė-Mia: kvepia vestuvėmis!

„Pagaliau jaučiu harmoniją. Galima sakyti - suaugau ir nusprendžiau labiau save mylėti", - taip žurnalui „Privatu!" sako populiari dainininkė ir laidos „Muzikinė karuselė" vedėja Vilija Pilibaitytė-Mia.
Foto naujienai: Vilija Pilibaitytė-Mia:  kvepia vestuvėmis!
Gedimino Žilinsko nuotrauka / zmones24.lt

„Pagaliau jaučiu harmoniją. Galima sakyti - suaugau ir nusprendžiau labiau save mylėti", - taip žurnalui „Privatu!" sako populiari dainininkė ir laidos „Muzikinė karuselė" vedėja Vilija Pilibaitytė-Mia. Moteris atvirai sako, kad dabar ji su mylimuoju išgyvena nuostabų periodą, ir užsimena, jog vestuvių varpai jos galvoje skamba labai dažnai...


Vardas, pavardė: Vilija Pilibaitytė.

Gimimo data: 1983 07 19. 26 m.

Šeiminė padėtis: išsiskyrusi; augina sūnų Matą (9).

Pasiekimai: Mia pelnė gausybę muzikos apdovanojimų: 2007 m. „Bravo" apdovanojimuose su SEL išrinkti geriausios dainos atlikėjais; 2008 m. „Radiocentro" apdovanojimuose Mios daina „Yra, kaip yra" pripažinta geriausia metų daina; 2008 m. „Vaikų balso" apdovanojimuose išrinkta metų dainininke ir populiariausios dainos atlikėja; agentūra AGATA apdovanojo Mią kaip grojamiausios 2008-ųjų dainos „Yra, kaip yra" atlikėją.


Mia, šią savaitę pristatai savo naująjį albumą „Stiklo namai". Kuo jis skirsis nuo paskutiniojo?


Aš jį pati kūriau. Iš viso albume 12 dainų, tik dvi sukurtos kitų autorių. „Stiklo namai" man kaip kūdikis, man jis labai svarbus. Beje, klausytojų laukia staigmena: be 12 naujų dainų, jie išgirs dar šešis kūrinius, kuriuos su savo tikro garso grupe neseniai atlikau laidoje „Gyvai".


Kiek muzikoje yra Tavo gyvenimo pėdsakų?


Albumas „Stiklo namai" yra tarsi mano dienoraštis, autobiografija. Į jį sudėjau patirtus išgyvenimus, atėjusius giliai giliai iš vidaus.


Nebaisu taip atsiverti ir per muziką parodyti, koks pastaruoju metu buvo Tavo gyvenimas?


Tiesą pasakius, man jau niekas nebebaisu. Aš ir pati pakankamai atsiskleidžiau, ir kiti mane „išskleidė", t. y. prirašė apie mane nebūtų dalykų, todėl dabar jau nieko nebijau. Nemanau, kad žmonės galėtų pasijuokti iš kito nuoširdumo (šypteli).


Pastarieji Tavo kūriniai minoriniai, liūdni. Ar Tavo gyvenimas šiais metais buvo sunkus?


Taip, buvo visko, bet nenorėčiau to sureikšminti, nes kiekvieno žmogaus gyvenime visko nutinka.


O dabar jautiesi laiminga?


Taip, labai! Aš jaučiu harmoniją. Matyt, subrendau. Turbūt per tuos skandalus aš suaugau. Dabar netgi galėčiau pasakyti: „Ačiū!" Pastaruoju metu daug mąstau apie tokius dalykus, apie kuriuos anksčiau nė nepagalvodavau. Supratau, kad neverta žurnalistams atsiverti iki galo, nes tuomet parduodi savo sielą. Aš ją noriu pasilikti sau. Be to, nusprendžiau eiti tik į tokius vakarėlius ir renginius, kurie man yra įdomūs. Nebėra laiko tuštybėms! Visas mūsų pramogų pasaulis - tuštybių mugė.


Neigiamai kalbi apie pramogų pasaulį, bet pati esi jo dalis! Tau dėl to nebjauru?


Ne, yra tam tikri sluoksniai pramogų pasaulyje. Pavyzdžiui, vieni žmonės į vakarėlius ateina tik nusifotografuoti, pasireklamuoti, kiti priešingai - nori daugiau sužinoti apie renginį ir netrokšta pasirodyti. Nenorėčiau savęs priskirti prie pirmosios grupės. Kita vertus, niekada ir nebuvau vakarėlių liūtė. O dabar ypač nenorėčiau tokio „titulo". Apskritai tapau namisėda (juokiasi): mieliau laiką leidžiu šeimos ir artimų draugų rate, mat tvirtai žinau, kad niekas į mane nebadys pirštais ir galėsiu atsipalaiduoti.


Visą laisvą laiką skiri sūnui ir paslaptingajam mylimajam?


Taip, dabar man rūpi tik darbas, šeima. Ir man tai be galo malonu! Be to, pradėjau labiau savimi rūpintis - daugiau dėmesio skiriu tiek išvaizdai, tiek sveikatai. Kai nepailsiu, nuovargis iš karto išryškėja veide. Mano darbas man per daug svarbus, kad jį švaistyčiau veltui! Gal  pradėjau save labiau mylėti?..


Kalbama neva Tavo bičiulis Jonas, su kuriuo lankeisi ne viename renginyje, yra tas paslaptingas mylimasis. Kaip yra iš tikrųjų?


Oi, ne! Aš turiu mylimąjį, bet tai ne Jonas. Džiaugiuosi, kad jis dar neužpyko, jog mus vis poruoja. Jonas - labai geras mano draugas, kurį pažįstu daugiau nei dešimt metų. Tai žmogus, su kuriuo galima viskuo dalytis.


O kas yra tas kitas?


Tas kitas - tai mano gyvenimo draugas. Tai tikrai mano žmogus. Ar jį jau kažkas matė? Taip, be abejonės! Mano draugai!


Kada jį pristatysi visiems smalsuoliams?


Aš gal niekada tam nepasiryžčiau... Niekas nepasikeis mūsų santykiuose, jei jį parodysiu Lietuvai.


Juk Lietuva maža, vis tiek Tave kas nors nufotografuos su vaikinu. Tai tik laiko klausimas...


Mane su daug kuo galima pamatyti, nes aš turiu labai daug kolegų. Tiesa, su daugeliu iš jų mane poruoja, bet man tai nesvarbu. Mano santykiai su mylimuoju per tvirti, kad juos galėtų sugriauti kalbos. Mes tik pasijuokiame iš tokių situacijų, kai esu poruojama su kitais vyrais.


Jei viskas taip gerai, turbūt kvepia vestuvėmis!


Vestuvėmis visuomet kvepia. Visada, visada! Tik neaišku, kada jos įvyks.


Vadinasi, Tavo likimas jau aiškus - iki gyvenimo pabaigos būsi su dabartiniu mylimuoju?


Niekada negali būti tikras dėl to žmogaus. Banalu, tačiau būna, kai žmonės, kartu pragyvenę dešimt metų, išsiskiria, būna, kad po mėnesio pažinties susituokia. Ar bijau, kad Dievas nepasijuoktų iš mano planų? Taip, bijau. Vieną kartą jau buvau ištekėjusi, tuomet maniau, kad meilė amžina, bet... Vestuvės nėra pagrindinis mano gyvenimo tikslas.


Gal antras vaikas yra tas tikslas?


Bent jau dabar, kol esu darbų sūkuryje, negaliu sau leisti tokios didelės prabangos. Be abejo, kiekviena moteris svajoja turėti ne vieną vaiką, bet šiandien situacija yra tokia, kokia yra. Man dabar užtenka Mato - skirti meilę jam ir ją iš jo gauti. Jis labai energingas vaikas. Kartais nespėju jam suteikti tiek dėmesio, kiek jis reikalauja, o jei būtų dar vienas (šypteli)...


Beje, kiek laiko esate kartu su Ponu Paslaptinguoju?


Draugystę mes skaičiuojame ne mėnesiais. Džiaugiuosi, kad man pavyko taip ilgai jį nuslėpti. Pasakysiu, jog jis pats man padėjo tai padaryti. Ponas Paslaptingasis turi skeptišką nuomonę apie viešumą ir tikrai nenori būti dėmesio centre.


Iš Tavo piešiamo Pono Paslaptingojo portreto nujaučiu, kad jis už Tave gerokai vyresnis. Neklystu?


Taip, jis vyresnis už mane, bet tikrai nėra tokio metų skirtumo, kad atrodytume kaip tėvas ir dukra.


O Tau kažką reiškia metų skirtumas santykiuose?


Tikrai ne. Žmogus gali daug būti daug vyresnis, tačiau visiškai nesubrendęs, arba priešingai - jaunas, bet nemažai patyręs gyvenime, protingas. Nėra taisyklių šioje srityje.


Nesuklysiu sakydamas, kad prie dabartinės harmonijos Tavo gyvenime daug prisidėjo ir Tavo mylimasis?


Žinoma! Neneigsiu, jis man padėjo daug ką suprasti, palaikė mane, kai buvo labai sunku. Esu dėkinga šiam žmogui. Tačiau negaliu sakyti, kad vien dėl jo pasikeičiau. Tiesiog gyvenime įtakos turėjo daug aplinkybių (šypteli).


„Mano santykiai su mylimuoju per tvirti, kad juos galėtų sugriauti kalbos. Mes tik pasijuokiame iš tokių situacijų, kai esu poruojama su kitais vyrais."

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius