Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Repčenkaitė-Blėdienė atostogauja su kitu vyru?

Bulvarinės televizijos laidos „Super LT“ vedėja Violeta Repčenkaitė-Blėdienė (26) niekada neslepia šypsenos pristatydama laidoje pikantiškus reportažus apie žinomus žmones.
Foto naujienai: Violeta Repčenkaitė-Blėdienė atostogauja su kitu vyru?
Jono Staselio nuotrauka / zmones24.lt
Bulvarinės televizijos laidos „Super LT“ vedėja Violeta Repčenkaitė-Blėdienė (26) niekada neslepia šypsenos pristatydama laidoje pikantiškus reportažus apie žinomus žmones. Ne tik šypsosi, bet ir vaizdingai pakomentuoja. Praėjusią savaitę ji pati tapo pagrindiniu pramogų pasaulio apkalbų objektu, mat viename žurnale pasirodė informacija, kad beveik idealia laikyta Violetos santuoka su verslininku Titu Blėdžiu (28) braška - esą pora šiuo metu net kartu nebegyvena. Kalbama, jog Violeta su sūneliu Matu liko prašmatniame poros bute sostinės centre, o jos vyras Titas persikraustė į Žvėryną. Paklaustas apie skyrybas, minėtam leidiniui Titas pareiškė asmeninio gyvenimo temomis nešnekantis. Ne ką kalbesnė buvo ir jo uošvė, „Sothys grožio instituto“ direktorė Sabina Repčenkienė (53). Moteris teigė, kad kalbos apie skyrybas jai yra staigmena. Tiesa, ji prasitarė, kad dukters šeimoje pykčių būna, bet tai esą normalus dalykas. Sutinkame, kad buitiniai konfliktai – nelabai svarbi priežastis skirtis.  „Privatu!“ pradėjus aiškintis, kas iš tiesų nutiko, pasigirdo kalbų, kad Violeta neva surado naują širdies draugą ir su juo, kalbama, šiuo metu atostogauja. Kas tas vyras? Sklinda šnekos, kad tai - žinomas verslininkas, naktinio klubo „Tarantino“ savininkas Mindaugas Vosylius (37)! Šnekama, jog porelė ilsisi egzotiškame Tailande. Matyt, dėl šios priežasties nė vienam jų negalima prisiskambinti. Taigi ir teigti, jog jie yra pora, taip tiesmukiškai negalime. Be to, Mindaugas yra senas Blėdžių šeimos draugas. Gal į Tailandą vyras seną bičiulę pakvietė tik dėl to, kad ji tiesiog prasiblaškytų?

Violetos artimieji, pasklidus naujoms kalboms, apie skyrybas atsitvėrė tylos siena. „Žinote, nieko nenoriu komentuoti“, – vos išgirdusi pokalbio temą „Privatu!“ sakė Violetos sesuo Ramunė Majithia (34). Ji neišdavė ir to, kur šiuo metu yra jos sesuo. „Atleiskite, bet negaliu pasakyti“, – labai mandagiai nuo nemalonaus pokalbio išsisukinėjo verslininkė. Violetos sutuoktinis Titas (kalbama, kad jis pats prižiūri sūnų Matą, kol žmona išvykusi – aut. past.) irgi atsiribojo nuo komentarų. Jo kantrybė trūko, kai pasiteiravome, kur šiuo metu yra jo žmona. „Nežinau. Viso gero“, – piktai atrėžė vyras ir padėjo telefono ragelį. Paprašyta pakomentuoti, kas vyksta dukros gyvenime, Sabina Repčenkienė sakė: „Jokio komentaro. Tegul lieka intriga.“ Neprakalbo ji ir tuomet, kai patikinome, kad žinome, kur yra Violeta ir su kuo. „Kurgi ne?“ – šmaikštavo ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius