Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Visiems dvyniams Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ daina - „Dvyniai“

Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ šį pavasarį visiems Dvynių ženklo atstovams dovanoja dainą iš miuziklo „Saulės kelionė“.
Foto naujienai: Visiems dvyniams Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ daina - „Dvyniai“
Foto naujienai: Visiems dvyniams Aistės Smilgevičiūtės ir grupės „Skylė“ daina - „Dvyniai“ / zmones24.lt

„Du broliai, du vandens dvyniai, man skaitė vėjų knygą...Bylojo man erdvių sakmes, ore jie nenustygo...Du broliai, du dangaus dvyniai, ilgėjos vienas kito...Jie tiesė viens kitam rankas ir jų žvaigždynas švito..." (grupė „Skylė", „Dvyniai").


Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ šį pavasarį visiems Dvynių ženklo atstovams dovanoja dainą iš miuziklo „Saulės kelionė“. Dvynių kelionė kaip tik ir prasideda gegužės 22 dieną.

„Saulės kelionė“ - tai muzikinis lėlių ir ugnies reginys, pasakojantis apie simbolinę Saulės kelionę Zodiako ženklais. Kiekvienam ženklui šiame kūrinyje yra skirta atskira daina.  Atspindinti ženklo charakterį ir išskirtinumą. Spektaklis buvo sukurtas Šiaulių miesto šventei, „Miraklio“ trupės premjera įvyko dar 1996 m. Dainos „Dvyniai“ autoriai - Rokas Radzevičius (muzika) ir Judita Vaičiūnaitė (tekstas). Šiemet naujo skambesio dainai suteikė Aistės Smilgevičiūtės atlikimas. Kaip vienas geriausių grupės kūrinių „Dvyniai“ pateks į naujai rengiamą ir šiemet pasirodysiantį dvigubą grupės „Skylė“ albumą „Sapnų trofėjai“.


„Dvyniai“ - oro ženklas,
globojamas Merkurijaus. Šio ženklo žmonės yra ekspresyvūs, guvaus proto, žavintys. Baltų gentys garbino dieviškus dvynius. Baltų mitologijoje aptinkama mitinė būtybė - Dievo sūneliai.  Dvynių ženklo žmonės ypatingai lankstūs ir prisitaikantys. Jie visada judėjime, daug keliauja, yra  labai smalsūs, viskuo domisi ir visada ištroškę informacijos. Jie labai bendraujantys, iškalbingi ir viskam atviri. Dažnai neturi vienareikšmės nuomonės, tačiau laikosi neutraliai ir yra visiškai neprietaringi. Praktiškai gali bendrauti su bet kokiu žmogumi, visada ras bendrą kalbą ir dažnai bus geri pašnekovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius