-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vudis: „Po koncerto skubėsiu pas mamą!“

Artėjant vienai gražiausių metų švenčių, Motinos dienai, populiarus atlikėjas Arvydas Martinėnas-Vudis ne tik kaupia jėgas būsimiems pasirodymams, bet ir suka galvą, kaip pasveikinti savo mamą.
Foto naujienai: Vudis: „Po koncerto skubėsiu pas mamą!“
„Tamulynas studio“ nuotr. / zmones24.lt

Artėjant vienai gražiausių metų švenčių, Motinos dienai, populiarus atlikėjas Arvydas Martinėnas-Vudis ne tik kaupia jėgas būsimiems pasirodymams, bet ir suka galvą, kaip pasveikinti savo mamą. „Mama yra mama, visų gražiausių žodžių į SMS žinutę juk nesurašysi. Žinau, kad tikrai važiuosiu pas ją į Kauną ir vešiu didžiulį glėbį gėlių. Tik dar neapsisprendžiau kokių. Tokios šventės viena iš nedaugelio progų susitikti ir su broliais“, - pasakojo daininkas.


Pasak atlikėjo vadybininko Ferdinando Raudoniaus, koncertų grafikas sudėliotas taip, kad dvi pirmąsias gegužės dienas dainininkas koncertuos pietų Lietuvoje ir net keletą kilometrų už jos ribų. O pats atlikėjas, panašu, kad labiau jaudinasi ne dėl intensyvaus koncertų grafiko, o dėl pareigos mamai. „Džiaugiuosi, kad yra numatyti du šventiniai pasirodymai artėjančios Motinos dienos proga Lazdijuose bei Lenkijos teritorijoje esančiame Punske. Po pastarojo koncerto tikrai skubėsiu pas mamą į Kauną. Jei dar sugrįžčiau į sostinę, tai bijau, kad neatsilaikyčiau pagundai snūstelti - o mamą pasveikint tai noriu“, - sakė Vudis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius