Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Yalin Mey-Polujanskas. Kambodžietė meilę rado Lietuvoje

Televizijos žiūrovams ši moteris turėtų būti įdomi ne tik dėl egzotiškos išvaizdos, bet ir dėl išskirtinės gyvenimo istorijos.
Foto naujienai: Yalin Mey-Polujanskas. Kambodžietė meilę rado Lietuvoje
Foto naujienai: Yalin Mey-Polujanskas. Kambodžietė meilę rado Lietuvoje / zmones24.lt
Temos: 1 Kambodža
„Lietuvos dainų dešimtuko“ dalyvė, egzotiškoji Yalin Mey-Palujanskas ir jos partneris, aktorius Aistis Mickevičius jau puikiai žino, kiek nusivylimo ir skausmo gali suketi elementari techninė klaida.

Debiutas
Pirmi iškritę iš LTV projekto „Lietuvos dainų dešimtukas“ Aistis ir Yalin labai nusiminė. „Mums tai buvo gera pamoka. Dabar jau žinome, ką reiškia iškristi. Nors, jei atvirai, buvo labai sunku patikėti, kad surinkome vos dešimt balsų. Aš pagalvojau, kad įsivėlė kažkokia klaida, nes tikėjau, kad draugai už mus tikrai balsavo“, – jau paaiškėjus, jog skaičiuojant balsus buvo įvelta klaida, šypsojosi Yalin.
Moteris neslepia, kad tą vakarą jų pora iš tiesų nesublizgėjo. Tačiau ta akimirka buvo lemtinga: pora nusprendė atidžiau rinktis dainas ir dar daugiau laiko skirti pačiam dainavimui. „Man labai svarbu, kad žiūrėdami mūsų su Aisčiu pasirodymą, mano draugai ir šeima galėtų manimi didžiuotis. Nenoriu jų nuvilti. Aišku, dainuoti tiesioginiame eteryje, kai to dar niekada nedarei, labai sunku, bet man patinka. Tikiu, kad publiką dar sudominsiu. Juk jau du mėnesius mokausi dainuoti“, – šypsosi moteris. Pasak Yalin, pati sunkiausia jai ir parneriui užduotis –atsirinkti dainas. Moteris prasitarė, kad Lietuvos televizijoje ji ne tik pirmą kartą viešai dainavo, bet ir susipažino su natomis. Juk tuo metu, kai ji augo, Kambodžoje muzikiniam išsilavinimui niekas dėmesio neskyrė.

Išskirtinė gyvenimo istorija

Televizijos žiūrovams ši moteris turėtų būti įdomi ne tik dėl egzotiškos išvaizdos, bet ir dėl išskirtinės gyvenimo istorijos. Ji gimė mažame Kambodžos kaime. Didžioji dalis Yalin draugų buvo berniukai. Įdomu tai, kad Yalin net iki keturiolikos bėgiodavo su berniukais dėvėdama tik šortukus. Tačiau kartą vyresnioji sesuo ją pasisodinusi išaiškino, kad jau pats laikas dėvėti marškinėlius.
Sulaukusi šešiolikos Yalin kartu broliu išvažiavo mokytis į Sidnėjų. Čia ji pažino visiškai kitokį pasaulį. „Atvažiavusi į Sidnėjų, nežinojau, kas yra autobusai ar metro. Nesupratau, ką reiškia madingai rengtis – ilgą laiką vaikščiojau su sportiniais marškinėliais ir militaristėmis kelnėmis. Tik vėliau pradėjau stebėti, kaip rengiasi kitos merginos, ir išmokau rengtis stilingai.“ Studijuodama Sidnėjaus universitete Yalin sutiko lietuvį, kurį netrukus įsimylėjo. Nors jos šalyje iki šiol tėvai vaikams renka sutuoktinius, Yalin slapta nuo savo tėvų susituokė su savo išrinktuoju Jurgiu. „Mano abi seserys ištekėjo už vyrų, kuriuos pamatė tik per vestuves! Bet jų abiejų santuokos laimingos. Tačiau aš pati nusprendžiau, už ko tekėsiu!“ Vėliau poros vestuvės dar kartą įvyko Kambodžoje pagal visus tos šalies papročius. Vestuvėse dalyvavo apie aštuonis šimtus žmonių, pagal šalies tradicijas Yalin ir Jurgiui teko persirengti beveik trisdešimt kartų. Kurį laiką pora gyveno Sidnėjuje, vėliau Kambodžoje. Dabar jie gyvena Lietuvoje. Augina pusantrų metukų dukrytę Sidney. Kol kas namuose pora kalba angliškai, bet Yalin jau kuris laikas intensyviai mokosi lietuvių kalbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius