Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Zacas Efronas – svajonių berniukas

„Vidurinės mokyklos miuziklas“ žvaigždė yra vienas iš geidžiamiausių šių dienų aktorių. Susipažinkite - tai Zacas Efronas.
Foto naujienai: Zacas Efronas – svajonių berniukas
Bulls nuotrauka / zmones24.lt
Temos: 1 Zacas Efronas

Vardas, pavardė: Zachary Davidas Alexanderis Efronas.

Gimimo data, vieta: 1987 10 18, Kalifornija, JAV.

Šeima, kurioje gimė: gimė inžinieriaus ir sekretorės šeimoje, turi jaunesnįjį brolį Dylaną (16).

Meilės nuotykiai: susitikinėja su aktore ir dainininke Vanessa Hudgens (20).

Šeiminė padėtis: nevedęs.

Pasiekimai: pelnė du „Teen Choice“ apdovanojimus už vaidmenį filme „Vidurinės mokyklos miuziklas“, MTV apdovanojimą už vaidmenį filme „Lakas plaukams“, o vienas paauglių tinklalapis suteikė šių metų „Kiečiausio“ įžymaus vyro apdovanojimą.


Jo kerintis žvilgsnis, žavi šypsena, tobulas kūnas ir nuostabus balsas stipriau priverčia plakti ne vienos merginos širdį. „Vidurinės mokyklos miuziklas“ žvaigždė yra vienas iš geidžiamiausių šių dienų aktorių. Susipažinkite - tai Zacas Efronas.


Koks jis?


Kai Zacui buvo 11 metų, berniuko tėvai pastebėjo, kad jų sūnus nuostabiai dainuoja. Pasak Efrono, muzika nuo vaikystės jo gyvenime užėmė ypatingą vietą. Būsima žvaigždė taip pat žavėjosi sportu, ypač golfu, slidinėjimu, kopimu uolomis. Šiandien suaugęs Zacas eina iš proto dėl banglenčių sporto. Vaikinas prisipažįsta, kad tai greičiausiai televizijos serialo „Summerland“ (2005) įtaka.

Zacas Efronas vis dar gyvena su tėvais ir jaunesniuoju broliu Dylanu (16), augina du Australijos aviganius ir nedraugišką, bet savarankišką Siamo katę. Kiekviena žaviojo aktoriaus diena prasideda gaivinančiu dušu (ir dainomis jame) ir neįsivaizduoja pusryčių be savo mėgstamiausio maisto produkto - kiaušinių. Jei Zacas nespėja jų išsikepti, tada jis vieną kiaušinį išgeria žalią. Namuose aktorius groja pianinu, mokosi groti gitara, mėgsta kuistis garaže prie savo dviejų automobilių, o kai nesifilmuoja ir turi laisvo laiko, mielai eina į sporto varžybas. Pavyzdžiui, paskutinį kartą Efronas stebėjo „L. A. Lakers“ ir „Denver Nuggets“ krepšinio komandų rungtynes su aktoriumi Leonardo DiCaprio (34). Gal iš jo Amerikos numylėtinis Zacas semiasi patirties, kaip tapti dar žavesniu?

Beje, nevalia pamiršti, kad Zacas Efronas - geros ir dosnios širdies jaunuolis. Jis lanko sunkiai sergančius vaikus, dovanoja jiems žaislus, mielai su jais bendrauja, atsakinėja į jų klausimus, dalija autografus, bet, svarbiausia, kad vaikinas tai daro noriai ir nuoširdžiai, negaili nei laiko, nei pinigų.


Meilės reikalai


2006-aisiais filme „Vidurinės mokyklos miuziklas“ Zacas vaidino populiarų mokinį ir krepšinio komandos kapitoną Trojų Boltoną. Šis paauglių pamėgtas filmas Efronui buvo lemtingas: jis įsimylėjo savo kolegę - filipiniečių kilmės Amerikos dainininkę ir aktorę Vanessą Hudgens (20). Pora jie tapo filmuojant pirmąją „Vidurinės mokyklos miuziklas“ dalį. Zacas ir Vanessa iki šiol kartu. Įdomu, ar jai lengva būti žinomo ir daugelio merginų trokštamo vaikino mergina? Pasirodo, taip. Vanessa jau seniai priprato prie aistringų merginų šūksnių, palydinčių Zacą einantį gatve, važiuojantį automobiliu ar pasirodantį apdovanojimų ceremonijoje. „Mums su Zacu viskas gerai. Neprieštarauju, kai merginos jį palydi garsiais šūksniais. Aš tikrai nepavydžiu, kad Zacas gauna didelę dėmesio dozę“, - sako Vanessa. Beje, vienas interneto portalas šią porelę išrinko labiausiai įsimylėjusia šių metų pora. Zacas ir Vanessa mano, jog, norint sukurti gražius ir ilgalaikius santykius, reikia tik būti savimi ir nesivaržyti aplinkinių.


Žavesio paslaptis - plaukai?


Zaco šukuosena - tai „Vidurinės mokyklos miuziklo“ „palikimas“, t. y. tokią ją sukūrė filmo stilistai ir būtent tokia šukuosena aktoriui arčiausiai širdies. Beje, per vienus apdovanojimus vaikinas taip stengėsi išsaugoti minėtąją šukuoseną, kad iš kantrybės išvedė visą stilistų komandą. Jaunoji žvaigždė nepaprastai pergyveno, kad drėgnas oras sugadins nepriekaištingą jo šukuoseną ir plaukai susigarbanos. Tad stilistams neliko nieko kita, kaip paklusti Zaco norams ir jo plaukus nuolat lyginti bei tepti specialiomis plaukų priežiūros priemonėmis. Deja, nepriekaištinga Efrono išvaizda šįkart nepadėjo pelnyti apdovanojimo, o toks perdėtas rūpinimasis savo plaukais sulaukė nemažai kritikos, pavyzdžiui, „normalus vyras neturėtų taip išsidirbinėti su savo plaukais“. Tačiau Zacui tokie komentarai ir įtarinėjimai dėl netradicinės orientacijos yra nė motais - būtent tokį jį pamilo visi gerbėjai, būtent su tokiu vaikinu laiminga jaučiasi Vanessa...


11 faktų apie Zacą Efroną


  • Jau 11 metų Zacas vaidino vietiniame bendruomenės teatre.
  • Aktorius yra sveiko gyvenimo būdo šalininkas: jis niekada nevartojo narkotikų, niekada nerūkė, alkoholį vartoja labai saikingai ir tik ypatingomis progomis, kiekvieną dieną sportuoja.
  • Zaco mama Starla ir tėtis Davidas susipažino vienoje gamykloje, kurioje abu dirbo. Tai buvo tarnybinis romanas.
  • Efronas pirmąkart pasibučiavo vaidindamas televizijos seriale „Summerland“.
  • Paauglystėje aktorius buvo įsimylėjęs modelį Tyrą Banks (35) ir jos plakatais buvo papuošęs visas kambario sienas.
  • Kobe Bryantas (30) - žvaigždė, kurios autografą Zacas norėtų turėti.
  • Zaco trokšta nusifilmuoti su aktorėmis Reese Witherspoon (32) ir Catherine Zeta-Jones (39).
  • Aktorius sako „ne“ erotinėms scenoms.
  • Efronui labai patinka dainuoti duše.
  • Geriausi vaikino draugai - kolegos iš filmo „Vidurinės mokyklos miuziklas“.
  • Madame Tussauds vaškinių figūrų muziejuje yra vaškinė Zaco Efrono figūra.
Megan Fox (22). Jie vienodi!

Karštoji Holivudo pupytė ne kartą atvirai prisipažino, jog aistringai myli Zacą. „Aš juo tiesiog juo apsėsta“, - drąsiai pareiškė Megan Fox. Paklausta, kuo ją žavi Efronas, mergina atrėžė, jog jie yra labai panašūs - tiesiog kaip du vandens lašai! Netgi jų išvaizda, pasak gražuolės, yra tokia pati: „Jei Zacas apsivilktų suknelę ir užsidėtų peruką, jis būtų mano kopija.“

Kažin ar Megan rimtai kalbėjo, mat ji vis dar susižadėjusi...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius