Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių duetuose“ – „Interpolo“ pareigūnės ir E. Sipavičiaus duetas

„Žvaigždžių duetuose“ šį šeštadienį debiutuos nauja pora. Iškritusius Augustę ir V. Kazlauską keičia „Interpolo“ pareigūnės Giedrės Tamulionienės ir Egidijaus Sipavičiaus duetas.
Foto naujienai: „Žvaigždžių duetuose“ – „Interpolo“ pareigūnės ir E. Sipavičiaus duetas
LNK nuotr. / zmones24.lt
„Žvaigždžių duetuose“ šį šeštadienį debiutuos nauja pora. Iškritusius Augustę ir V. Kazlauską keičia „Interpolo“ pareigūnės Giedrės Tamulionienės ir Egidijaus Sipavičiaus duetas.
Giedrė tarptautinės kriminalinės policijos organizacijos pareigūne dirba jau dešimt metų, jos specializacija – turtiniai nusikaltimai. Ji yra diplomuota policininkė ir psichologė.
„Tėvai mane išmokė siekti rimtų dalykų, rimtų mokslų, o muzika liko kaip sielos terapija, užtaisas, iškrova“, - šypsosi stipraus vokalo savininkė Giedrė. Ji muzikos mokykloje yra baigusi chorinį dainavimą ir fortepijoną, prieš keletą metų dainavusi grupėje „Supernova“.
Ši jauna žavi moteris yra dviejų vaikų – 3,5 metų Emilio ir 1,5 Saulės – mama. Praėjusių metų pabaigoje Giedrė tapo dešimtmetį švenčiančių Julijos Žilėnienės mados namų kolekcijos veidu. Žinomo fotografo Tomo Kaunecko darytoje fotosesijose „Karališka aistra“ Giedrė atsiskleidė ir kaip talentingas fotomodelis. Moteris į fotostudiją pakliuvo visiškai atsitiktinai.
„Buvau vaikiškame spektaklyje. Nusikalusi, su dviem vaikais ant rankų. Pastebėjau, kad vienas žmogus mane sekioja, apžiūrinėja. Galvoju – gal nugaroj skylė ar dėmė kokia. O jis pasirodo, modelį atrado“, - juokėsi istoriją prisiminusi Giedrė.
Pažintimi su Giedre džiaugiasi ir dainininkas, visada jaunas ir visada moterų numylėtinis Egidijus Sipavičius. Prieš savaitę išgirdęs Giedrės vokalą, žinomas dainininkas nustebo , kaip puikiai dainuoja jo būsimoji partnerė.
„Jos balsas – plataus diapazono, gerai valdomas, pati Giedrė darbšti ir nori tobulėti, o tai svarbu“, - savo partnerę gyrė E. Sipavičius.
Dainininkas jau ne pirmą kartą dalyvauja duetų projektuose. „Man įdomu. Dainuoti vienas esu įpratęs, o su nauju žmogumi – nauja patirtis, kuri verčia pasitempti“, - sakė E. Sipavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius