-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

15min studijoje – pokalbis su Mia: apie „Euroviziją“, šeimą ir skandalus

15min studijoje viešėjo dainininkė Vilija Pilibaitytė-Mia. Skaitytojams ji pasakojo apie dalyvavimą nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje, neliko nepaliesta ir pastaruoju metu mįslėmis apipinto asmeninio Mios gyvenimo tema.

15min studijoje Mia atsakė į klausimus apie pasiruošimą nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai, savo dalyvavimą konkurse, dalijosi įžvalgomis apie didįjį „Eurovizijos“ konkursą.

15min primena, kad „Eurovizijos“ atrankoje Mia varžosi jau trečiąkart.

Anksčiau net dusyk ji pateko į atrankos finalus ir abu kartus juose užėmė antrą vietą – pirmiausia kelialapį į „Euroviziją“ atidavė Vilijai Matačiūnaitei, vėliau – Vaidui Baumilai ir Monikai Linkytei.

Pokalbio studijoje metu neliko nepaliesta ir asmeninio Mios gyvenimo tema. Pastaraisiais metais dainininkė nesyk įsisuko į skandalų sūkurius: nepasisekė restorano verslas, pasigirdo kalbos apie skyrybas su vyru...

Mia, kodėl taip norite į didįjį „Eurovizijos“ konkursą, atstovauti jame Lietuvai?

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia 15min redakcijoje
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia 15min redakcijoje

Nežinau. Tikrai nežinau. Anksčiau žinojau, dėl ko noriu... Manau, atėjo pats laikas. Aš turiu tokį sportinį interesą. Gyvenime man labai svarbu pergalės. Kai dalyvavau pirmus du kartus, tikrai maniau, kad laimėsiu. Atrodė „dabar laimėsiu“, antrąkart – „dabar jau tikrai važiuosiu“... Ir vėl kažkaip ta antra vieta. Šįmet man pasiūlė labai gerą dainą, kurios tiesiog labai norėjau. Buvau sakiusi, kad daugiau tikrai nedalyvausiu, kad jau buvo paskutinis kartas, bet mane taip užkabino ta daina... Galvojau, kad dėl šitos dainos tai verta dar dalyvauti vieną kartą.

Užuomina atrankos žiūrovams – Jazzu palygino jūsų dainą su Lanos Del Ray kūryba. Papasakokite apie savo kūrinį.

Labai graži daina. Tai yra dubstepas, šiuolaikiška muzika. Tai labai jaudinanti daina. Tai daina apie mano gyvenimą, kažkada išgyventus dalykus. Tiesiog man ji tokia artima, tokia apie mane... Negalėjau šios dainos paleisti. Išgirdus pirmus akordus pažįstami, draugai, kuriems leidau paklausyti dainos, sakė, kad tai labai jaudina, labai paliečia. Man tai – didelis įvertinimas, labai svarbu. Be abejo, tai nėra vien mano pačios nuopelnas. Yra žmonių komanda, kuri dirba Didžiojoje Britanijoje, ir sukūrė šią dainą. O man beliko atlikti.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia 15min redakcijoje
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia 15min redakcijoje

Šioje atrankoje mes jus scenoje ir vėl matome kaip divą. Tokį įvaizdį kuriate specialiai ar tai – tikroji jūs?

Nė nežinau, ką atsakyti. Nežinau, ar tokia esu gyvenime. Galbūt taip? Rytais tikrai negeriu kavos iš gralio taurės. Manau, to jau būtų per daug. Tikrai nesu ta karalienė, kuri sėdi savo soste ir visiems nurodinėja, kas ką turi daryti. Tikrai ne. Niekam nenurodinėju, labai daug darbų ir pati atlieku. Taigi ne, sakykime, kad ne.

Iš tiesų, pastaraisiais metais daugiau nei apie jūsų muziką viešojoje erdvėje kalbėta apie jūsų asmeninį gyvenimą. Tai kas ten buvo su tuo Nerijumi, kad santykių statusą feisbuke pakeitėte?

Įvyko nesusipratimas. Naujinau informaciją, galbūt pasispaudė kažkas... Kaip dabar ten pas mane parašyta yra? Kai pamačiau tas visas antraštes... Galvojau „na Dieve... galvokite, ką norite“. Nematau prasmės komentuoti dalykų, kurie man yra absoliučiai bereikšmiai. Feisbukas? Feisbuke yra kitas gyvenimas. Tai nėra mano tikras gyvenimas. Ten neafišuoju visų tikrų dalykų, kurie vyksta mano gyvenime. Juos pasilieku sau. Jei ten pasikeitė kažkoks statusas tai... aš atsiprašau.

Nesyk sakėte, kad šie metai – vieni sudėtingiausių jūsų gyvenime, kad rinkote save iš šipulių. Kodėl sudužote? Kas vyko?

Nutiko labai daug dalykų. Mano gyvenime nutiko labai daug nesmagių dalykų. Turbūt mano gyvenime atsitiko tai, ko aš nelaukiau, ko nesitikėjau ir galvojau, kad taip būna tik filmuose. Iš tiesų, šie metai buvo tokie, kad būtų galima statyti kino filmą. Tikrai. Retas žmogus patikėtų, kad tai vyksta realybėje, ir tiek.

Viso pokalbio su V.Pilibaityte-Mia įrašą žiūrėkite čia:

VIDEO: Vilija Pilibaitytė-Mia: apie norą užkariauti „Euroviziją“ ir asmeninį gyvenimą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius