Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min.lt skaitytojai pirmieji gali pamatyti oficialų „InCulto“ eurovizinės dainos klipą (video, nuotraukos)

15min.lt savo skaitytojams suteikia išskirtinę galimybę pirmiesiems pamatyti šviežutėlį oficialų grupės „InCulto“ eurovizinės dainos „Eastern European Funk“ vaizdo klipą.
„InCulto“
„InCulto“ / Algio Kriščiūno nuotr.

Antradienį Norvegijos sostinėje Osle burtų keliu ištraukus „Eurovizijos“ dalyvių pasirodymų numerius paaiškėjo, kad Lietuvos atstovė grupė „InCulto“ antrajame pusfinalyje, kuris vyks gegužės 27-ąją, pasirodys pirma. „Mes nesureikšminame ištraukto skaičiaus. Skiriame dėmesį dalykams, kurie nuo mūsų priklauso, o tai, ko negalime pakeisti, priimame kaip faktą. Nemanome, kad būti antrąjį pusfinalį atidarančia grupe yra blogai. Stengsimės pasirodymo kartelę kitiems užkelti kaip galima aukščiau“, – sakė grupei „InCulto“ atstovaujančios muzikos agentūros M.P.3 vadovas Vaidas Stackevičius.

 „InCulto“ lyderis Jurgis Didžiulis su grupe tikino dabar esą susikoncentravę „euroviziniam“ pasiruošimui. „Viskas dėl mūsų turo ir koncertų Europoje bus aišku šios savaitės pabaigoje, deriname su rėmėjais, draugais. Nežinau, kokios konkrečiai šalys mus labiausiai palaikys, dar nespėjau peržiūrėti ir vertinimų internete – už mus balsuos tie, kurie „pagaus kampą“, – linksmai kalbėjo atlikėjas.

Savaitės pradžioje sužinoję džiugią žinią, kad jų dainos „Eastern European Funk“ žodžių keisti nereikės, vyrukai turi dar vieną malonią žinią – ką tik nufilmuotą „Eastern European Funk“ vaizdo klipą. „Tai mano pirmas režisuotas klipas, pirmas toks išbandymas. Stengėmės viską daryti „į tuos pačius vartus“, kaip kad dainuojame dainoje. Manau, bus „čiotkai“, – susuktu klipu ir režisieriaus debiutu džiaugėsi J.Didžiulis.

VIDEO: InCulto - Eastern European Funk (Official video)
 

Viešnagė bute

„InCulto“ vaizdo klipas buvo filmuojamas viename Vilniaus Antakalnio rajono butų. Į savąjį „tūsą“ muzikantai įtraukė ne tik žilagalvį šeimininką, bet ir pasikvietė visą būrį lietuviškųjų garsenybių. „Eastern European Funk“ buto linksmybėse apsilankė Arnoldas Lukošius ir Eimantas Belickas, prieš 4 metus „Eurovizijoje“ dalyvavę su „LT United“, šių metų lietuviškos „Eurovizijos“ atradimas Gaudentas Janušas. Į svečius užsuko ir milicininkas Algis Ramanauskas-Greitai, didžiausia J.Didžiulio gerbėja Erica Jennings ir žavi laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė.

Tarybinio stiliaus bute spalvinga kompanija surengė trankų vakarėlį – tai pagrindiniai klipo vaizdai, tačiau jie papildyti ir margomis „InCulto“ kelionių po Lietuvą akimirkomis. „Mūsų šūkis – get up and dance – atsistokite ir šokite. Svarbiausia puiki nuotaika ir energija. Norime šia daina visiems pakelti ūpą“, – sakė M.P.3 vadovas V.Stackevičius. Anot jo, „InCulto“ po kelių savaičių išleis ir dainos „Eastern European Funk“ kompaktinę plokštelę.

Pasipylė prognozės

„YouTube“ svetainėje ir įvairiuose bloguose „InCulto“ daina susilaukė Rusijos, Vokietijos ir Lenkijos publikos pritarimo. Nemažai ispanų tvirtina, kad Lietuva turėtų daug taškų gauti iš jų šalies. Aktyviai tautiečius ketina palaikyti ir emigrantai. Internautų nuomone, linksmieji vyrukai tikrai gali patekti į pirmąjį konkurso dešimtuką.

Tarptautinė lažybų bendrovė „Unibet“ kol kas džiugiomis prognozėmis Lietuvos atstovų „Eurovizijoje“ nelepina, nors lenkiame Estiją, kaimynams latviams pranašaujama aukštesnė vieta. Bendroje visų šalių lažybų koeficientų lentelėje Lietuva užima 31-ąją vietą iš 39, o mūsų lažybų koeficientas – 85. Pirmąją sąrašo vietą užima Izraelis – koeficientas 3, antrąją – Azerbaidžanas 3,25, trečiąją – Norvegija 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius