Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Celine Dion laukiasi dvynukų

Kanadietė dainininkė Celine Dion yra 14 savaičių nėščia ir laukiasi dvynukų, pirmadienį pranešė televizija CNN.
Celine Dion
Celine Dion / AFP/„Scanpix“ nuotr.

CNN nurodė, kad 42 metų dainininkė ir jos vyras bei vadybininkas 68 metų Rene Angelilis kitą mėnesį turėtų sužinoti dvynių lytį.

Šis nėštumas yra jau šeštasis C.Dion mėginimas susilaukti vaikelio po dirbtinio apvaisinimo, pranešė CNN, remdamasi atlikėjos atstove spaudai Kim Jakwerth.

Vasarį atlikėja sakė esanti sugniuždyta virtinės nesėkmingų mėginimų persodinti į jos įsčias po dirbtinio apvaisinimo laboratorijoje gautus embrionus, ir neslėpė, jog neretai apimta nevilties pratrūksta raudoti.

Prieš beveik dešimt mėnesių C.Dion atstovė paskelbė, kad atlikėja vėl laukiasi, tačiau lapkritį ji patyrė persileidimą.

CNN teigimu, C.Dion buvo taikoma akupunktūros terapija, kad turėtų daugiau galimybių pastoti. C.Dion ir R.Angelilis jau augina devynerių metų sūnų Rene Charlesį.

R.Angelilis People.com patvirtino pranešimą apie žmonos nėštumą ir sakė: „Esame apimti ekstazės. Celine viliasi, kad nėštumas bus sklandus. Ji svajojo apie kūdikį, o žinia, kad laukiamės dviejų, yra dviguba palaima!“

Penkis kartus „Grammy“ laureate tapusi C.Dion, kurią išgarsino JAV režisieriaus Jameso Camerono filme „Titanikas“ („Titanic“) skambėjusi daina „My Heart Will Go On“, kitų metų kovą grįš į Las Vegasą ir trejus metus koncertuos kazino komplekse „Caesars Palace“, nurodė CNN.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius