Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dita von Teese pažadėjo „Eurovizijos“ scenoje išjodinėti sofą (nuotraukos)

„Eurovizijos“ dainų konkurso konferencijų salėje seksualioji šokėja Dita von Teese žurnalistams kalbėjo apie būsimąjį erotišką pasirodymą su vokiečių atlikėjais ir prasitarė, kas tebesieja ją ir ekstravagantiškąjį Marilyn Mansoną.
Dita von Teese spaudos konferencijoje.
Dita von Teese spaudos konferencijoje / Kęsto Juškos / 15min nuotr.

Penktadienį  12-ą valandą Maskvos laiku prasidėjo Vokietijos atstovų Oskaro Loya ir Alexo Christenseno bei su jais „Eurovizijos“ scenoje šeštadienį pasirodysiančios Ditos von Teese spaudos konferencija. Mielai pozavusi fotografams Dita ne tik atskleidė daugiau savo pasirodymo detalių, bet ir atvirai prakalbo apie buvusį vyrą Marilyn Mansoną. Dita Maskvoje pasirodė likus tik dienai iki šeštadienį vyksiančio finalo.

„Eurovizijai“ – ne per karšta

Žurnalistų paklausta, ar nemano esanti per seksuali „Eurovizijai“, Dita kalbėjo: „Nemanau esanti per karšta „Eurovizijai“, bet neabejoju, kad šeštadienį bus labai karšta.“

Ditos įsitikinimu, Vokietijos atstovai galėtų laimėti ir be jos pagalbos. „Esu laiminga galėdama prisidėti prie jų pasirodymo“, – tikino moteris.

Ne paslaptis, kad garsioji burleskos šokėja iki šiol nieko nežinojo apie „Euroviziją“.  „Vos tik sužinojau apie šį konkursą, pradėjau domėtis. Esu iš Mičigano, bet tai, kas čia vyksta, yra nuostabu, jaučiuosi  padariusi atradimą“, – juokavo gražuolė.  

Moteris gudriai išsisuko nuo klausimo apie nesėkmingus pastarųjų metų vokiečių pasirodymus „Eurovizijoje“. „Manau, jie išsigelbėtų be manęs“, – rėžė moteris.

Šokėja atskleidė, kad prieš pasirodymą daug repetavo, tačiau tikino scenoje palikusi nemažai vietos improvizacijai.

Žino, kas yra seksualumas

„Svarbiausias dalykas man yra pasitikėti savimi. Žinau, kas esu aš ir kas yra seksualu. Tikrasis seksualumas yra tai, kas viduje, bet tikrai ne seksuali avalynė ar drabužiai. Seksualumas slypi žmoguje“, – savo požiūrį išsakė šokėja.

Paklausta, kuo scenoje ketina nustebinti, ekstavagantiškoji Dita davė peno žurnalistų vaiduotei: „Jums nėra ko nerimauti, aš tikrai žinau, kaip prajodinėti scenos sofą.“

Paklausta, ką apie jos dalyvavimą „Eurovizijoje“ pasakytų Marilyn Mansonas, moteris tikino nesibaiminanti, mat su muzikantu sieja gražūs santykiai: „Mansonas žino, kad dalyvausiu „Eurovizijoje“, mes likome labai gerais draugais.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius