Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Europą sužavėjusios Jamalos karjeros pikas – apie dainininkę sukurtas dokumentinis filmas

Atrodo, sėkmė Jamala lydi kiekviename jos žingsnyje – pergalė „Eurovizijos“ konkurse, kontraktas su viena didžiausių muzikos leidybos kompanijų „Universal“ ir dar daugiau – biografinis filmas šią savaitę pristatytas Ukrainoje. Jau kitą savaitę dainininkės solinį koncertą išvys Lietuvos publika.
Jamala
Jamala / Asmeninio albumo nuotr.

Dokumentinis filmas „Jamala.UA“ – režisierės Anos Akulevič darbas, atskleidžiantis Jamalos veiklą, stiprybes ir silpnybes, kartais paslėptas už scenoje ar televizijoje kuriamo dainininkės paveikslo.

„Šiame filme Jamala tokia, kokia yra – švelni, kartais abejojanti savimi ir labiausiai pasitikinti muzika, kuri ją supa kasdien“, – teigia filmo režisierė. „Jamala.UA“ kadruose žiūrovai gales išvysti viską, kas kasdien supa šią žinomą dainininkę – profesionalią komandą, darbo užkulisius, susitikimus su žurnalistais ir dizaineriais.

Visos komandos teigimu, pagrindinė šio filmo herojė buvo pasirinkta dar gerokai prieš „Eurovizijos“ konkursą. „Jamala yra stiprios moters pavyzdys bei visų, už laisvę kovojančių Krymo totorių balsas“, – teigia jie.

Asmeninio albumo nuotr./Jamala
Asmeninio albumo nuotr./Jamala

Niekada po skandalingomis antraštėmis ir skandalingais veiksmais nesislepianti Jamala, tuo metu dar ne itin žinoma dainininkė, sužavėjo tiek investuotojus, tiek kūrybinę filmo komandą. „Man atrodo, jog tokiam filmui – dar per anksti. Šiuo metu esu kūrybinio kelio pradžioje ir dar tiek daug noriu pasakyti“, – savo sėkmės ir asmenybės įvertinimo drovisi Jamala.

Tiek ant scenos, tiek gyvenime tikrą ir nuoširdžią dainininkę išvysti ir išgirsti galės ir gerbėjai Lietuvoje – balandžio 19 dieną Jamala, kartu su grupe pasirodys Vilniuje. Klausytojus užburs septynių muzikantų ruošiamas pasirodymas ir įspūdingos vaizdo vizualizacijos. Jamala atliks pusantros valandos trukmės savo geriausių dainų programą. Iš viso į Vilnių su Jamala atvyksta dvylikos žmonių komanda.

„Labai nekantrauju sugrįžti į Lietuvą“, – teigia jau kitą savaitę Vilniuje, koncertų salėje „Compensa“, pasirodysianti Jamala.

„Scanpix“/AP nuotr./2016 m. „Eurovizijos“ nugalėtojos Jamalos triumfas
„Scanpix“/AP nuotr./2016 m. „Eurovizijos“ nugalėtojos Jamalos triumfas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius