-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Europos žurnalistai vertina Andrių Pojavį „Eurovizijos 2013“ konkurse: pažanga akivaizdi, pagaliau susitvarkyta su antakiais

„Eurovizijos 2013“ konkursą tiesiogiai iš Malmės visam pasauliui nušviečia per 2 tūkst. žurnalistų. Rodos, Lietuvai atstovaujantį Andrių Pojavį įsidemėjo visi iki vieno – žurnalistai iš viso pasaulio giria lietuvį už paprastumą ir tikina, kad A.Pojavis konkurse smarkiai patobulėjo.
Andrius Pojavis
Andrius Pojavis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Didžiosios Britanijos žurnalistas Goyianas prisimena, kad pamatęs A.Pojavį pirmosios jo repeticijos scenoje metu tikrai nedavė jokių šansų lietuviui patekti į konkurso finalą. Vis dėlto dabar britas persigalvojo – sako, kad Lietuva turi šansų užimti aukštą vietą konkurse. „Pirmų repeticijų metu atrodė, kad Andrius nesuvokia, kur atsidūrė. Juo niekas netikėjo ir jis atrodė ne savo vietoje. Bet šiandien matydamas jį finalo repeticijoje pats pagavau save dvejojantį – manau, jis net gali papulti į dešimtuką!“ – kalbėjo Goyanas.

Panašiai kalba ir BBC atstovaujantis Peteris. Vyras neslepia – jam patinka pašiepti A.Pojavį, bet dainininko pažanga akivaizdi. „Jis pagaliau susitvarkė su savo antakiais. Visi Britanijoje jo antakiams skiria didžiausią dėmesį – ką jis su jais daro? Bet dabar, paskutinės repeticijos metu, vaizdelis jau daug geresnis: Andrius pagaliau dainuoja tvirtai, tiki savimi ir… Kontroliuoja antakius“, – juokiasi Peteris. Anot brito, lietuvis konkurse turėtų patekti į dvidešimtuką.

Tikras A.Pojavio gerbėjas yra vokietis Andreas. Jau po pirmo „Eurovizijos 2013“ pusfinalio vyras skubėjo sveikinti Lietuvos žurnalistų su sėkme. A.Pojaviu jis tikėjo nuo pat pradžių. „Man jo daina labai patinka. Aš ją kartais čia dainuoju. Tai tikrai įdomus dainininkas, kuris yra mano favoritų sąraše“, – pasakoja Andreas, kuris prieš kiekvieną A.Pojavio pasirodymą nesibodi prieiti prie Lietuvos žurnalistų ir palinkėti sėkmės.

Slovėnas Tomas tik dar kartą patvirtina: A.Pojavio pažanga yra akivaizdi – iš pasimetusio jaunuolio scenoje jis per savaitę virto ryžtingu, žinančiu, ką daro, vyru. „Dabar jis planuoja savo veiksmus. Iš žvilgsnio matosi, kad šįkart Andrius nepamiršo, ką daryti toliau – jis žino, kaip judės ir kokie bus jo dainos žodžiai. Anksčiau to nebuvo“, – juokiasi Tomas.

A.Pojavio pasirodymą „Eurovizijos 2013“ finale nuo 22 valandos tiesiogiai transliuos LRT televizija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius